Monday, May 28, 2012

_prepair for GAWAI .. I'm busy (: _

18 comments:


hye awak awak awak dan awak ... hehe. Wahh GAWAI sudah dekat. Saya sangat gumbira :D
kerja aku kemas2 rumah saja lah, sapu2 sana sini .. berdebu weiii , mcm tak pernah disapu pula. haha .. mlm nie nak balut hadiah pula utk games. wahh seru !! memandangkan aku syiok hati sangat nak sambut GAWAI so aku jarang bukak blog. tak BW lg dah , tidak menconteng arang di FIBOX / SHOUTBOX geng2 blogger lain. tak join segmen dah ... bukan apa,daku sibuk. bukan taknak membalas kunjungan ke blog mereka2 yg sudi singgah di blog aku yg tak seberapa nei (: aku lg rindu nak BW ~
tp takpe , bulan june nanti aku mula blogging sampai lebam lg :D Masa tu nanti aku akan balas balek kunjungan anda yg singgah di blog aku.. (hati berbicara sendiri ... "ade ke yg nak singgah blog aku?" ) buat masa sekarang takde masa .. nak attend wedding kat rumah saudara lg .. nak jumpa someone lg. ekekeke :P
ok la got to go ! see ya ...

pasti rindu nak blogging nanti (:

----------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------

_SELAMAT HARI GAWAI_

Thursday, May 24, 2012

between Real and Fake friend ?

8 comments:

 
renungkan jika sahabat anda adalah sahabat sejati atau sebaliknya ...




jadilah sahabat yang jujur/ikhlas dalam persahabatan kerana sahabat itu indah (:

=========================================================
=============================================================

_cara mencegah jerawat_

3 comments:


aku terjumpa tips berguna ni kat FB so terus curik jadi bahan entri :D
jom sama2 amalkan (:


 
 sekian

===============================================
========================================================

wahhh BOSAN gilerrr !!

2 comments:


wahhhh bosannya ! terasa sangat seronok bila bosan2 gini kan? rasa nak koma jew dengan tahap kebosanan aku nie =_= hari2 macam nie alamatnya nak kena cepat kawin la. hahhaaha~ bila dah bosan2 nie kan otak aku suka berfikir. fikir apa? fikir nak cari kesalahan "org itu" yg membuat aku rasa benci ! >_< nak text die,marah2 die,kutuk2 die .. wah kejam ! tp sian plak dia dr semalam sudah kena marah2 dengan aku. hihihi~ nak ucap sory kat sini tp tak kat dia. kalo kat sini die tak nampak .... kesian die baru balik sarawak kedatangan disambut pula dengan kata2 yg agak "sedap didengar" tp takpe la padan muka die, hihihi~ lgpun kedatangan die bukan utk aku,utk cuti n jumpa family jew ...,nak celebrate GAWAI lg. YEAHHH , seru ! :D nape benci sangat kat die??? sebab die buat aku cemburu ! hahaha~ well,even kiteorg just kawan tp I jealous taw ..... sebab ................ tettttt. FULLSTOP ! tak bole bagi tahu kat sini , bocor rahsia aku nanti :P

wahhh bertambah tidak bosan pula bila menaip nie. hehehe :D cuti ni dah plan nak jumpa die tp buat masa sekarang nie aku tak nak,tak nakkkkk jumpa die ! aku tak nak tengok muka die. tp dalam hati nak sangat,cuma perasaan ini menafikan kenyataan itu :D rindu arr ngan die. hahaha~ perasan kan aku? kesiannn ... well nevermind,aku taw die pun sama. lallalalala~~~

bek lah , cer layan gambar nie .. sape pernah buat masa sekolah dulu? aku tahu ramai pernah buat termasuk aku. time exam pun sempat lepas tu balik sekolah tengok dlam beg banyak weiii sampah.. hahaha. 

 
 
 
pernah kan? hehehe ... tp seronok buli kawan2,sendiri pun kena buli :P

SEKIAN (:
-
---------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------

" 1st GiveAway by Nabila Medan "

6 comments:



jom join GA nie~ klik banner tu
 mangsa tagging ::

sekian
---------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------

"BellaJane First Giveaway"

3 comments:


 
 
nak join klik banner~
 thanks to miss Z sebab ajak2 join GA nie ^^,
segmen akan tamat 31 mei 2012

-------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------

Wednesday, May 23, 2012

_wordless Wednessday _5

6 comments:


23 mei 2012
hari ini hari yg aku tunggu2,seharusnya aku gembira tapi kegembiraan itu musnah. aku bencik !
tp apa kan daya , aku hanya mampu bersabar ....


 

 menangis untuk menenangkan hati ini .... menangis lah wahai wanita lemah :( berdiam lah andai itu mampu merawat luka dihati. pasrah walaupun parah ...

--------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------

"Segmen Review blog by HudaHud"

6 comments:


join segemn HUDA ~

 


GODEK SINI kalo nak join k ..
Due date segmen : 28/5/2012 - 11.00 PM~

selamat bersegmen ^^,

------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------

Monday, May 21, 2012

SEGMEN 1 : Blogwalking sambil tambah follower bersama Myza

13 comments:


nak join segmen Myra ? mari GODEK SINI



just straight to the point ... Nama aku Michellina,bole panggil Michelle jew :) sekarang nie,agak kesian utk cakap kat sini tp takpe .. sekarang nie aku takde g mana2,just kat umah tunggu tawaran kerja + sambung belajar .. panggilan bekerja dan stdy banyak tp sayang aku tidak guna betol2 peluang tuh. hikhik :)
sekian ...
  
segmen tutup 23 mei 2012 jam 11 malam 
jom sama2 tambah follower dan kawan baru ^^,

selamat bersegmen
-------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------

Sunday, May 20, 2012

sungai + suka suki

5 comments:


macam mana aku nak mulakan kata2? aku tak taw .. kosong fikiranku,melayang entah kemana. sebenarnya aku bosan takde idea nak update blog + malas sangat nak menaip :face64: tp nak taip jugak la .. entry kali nie nak post gambar2 jew sebab malas nak taip .. :D



hehehe upload gambar sendiri pulaksss :11:



girlfriend aku,ajak g mana pun nak saje .. sporting habisss :face15:




GAMBAR2 SUDAH DIREMOVE [^_______^]




nie time kitew mandi kat sungai ... ye,kitew 2 jew. takde gambar org lain :face75:



kesian kan aku separuh je kepala hahaha ... dan sekali lg nak upload muka sendiri
scroll down jap hehe
=
==
===
====
=====
======
=======
========
=========
==========
===========
============
==============
===============
=
=
=
=
====

haha mcam pokok sudah :11:



kenapa baju aku bertukar dari kuning ke biru nie? haha :123:
hadoiii sungguh tiada idea buat masa nie ... bek la tu jew,nak BW pulaks :face40:

------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------

Segmen: Saya Blogger Awesome + Cool

3 comments:




klik banner kalo nak join :)
Due date segmen hingga 30 May 2012
ok , selamat bersegmen

tag :: Adib

------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------

Tuesday, May 15, 2012

Segmen "Saya Blogger Hot" by Chegu Along

11 comments:


ok2 kali nie nak wat ayat sopan santun sikit sebab nak join segmen dari CIKGU. Cikgu Along .. murid2 diam2 ar .. respect cikgu taw. hehe .. BTW nak ucap Selamat HAri Guru untuk cikgu Along .. nanti ajar leklok ye .. wahaha aku nasihat cikgu plak. well nevermind,nasihat bagus utk cikgu :D nak tanya cikgu Along ngajar subjek ape? ekkekeee.. cebok nye saye :D

ok meh klik banner bawah nie kalo nak join yea ^^

Create your own banner at mybannermaker.com!

huuu hot2 .. saya blogger HOT, sehot cili yg berasap tu. kuikuikui~
nak taw lebih pegi klik banner hot tu :D
segmen tutup tepat jam 11.59 malam 16 Jun 2012

sini nak tag blogger .... ::
AKMA
ALYA
POYAK
mari bersegmen .. sory ye kawan2 kalo tak suka kena tag :D dah syarat mcm tu,saya dipaksa buat mcm tu. wakaka ... :) best ape join segmen kan ..

ok done .. selamat bersegmen utk kwn2 dan saya sendiri. hehehe :)

============================================
==================================================

Monday, May 14, 2012

!Segmen:Saya Suka Tambah Kenalan!

9 comments:




join segmen dari Pink Merah Jambu



cer klik banner barbie doll comel tu untuk join segmen nieee..
tarikh tutup seminggu dari sekarang: 20 May 2012

ok sudah, selamat bersegmen :)

--------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ