Saturday, June 30, 2012

hey please beware o.O

6 comments:


for those yang suka makan telur / egg ... plz take note



kalo makan tengok2 dulu takut2 kalo telur palsu ke .. jgn gelojoh sangat :P

sekian

_____________________________________________________________

hilang ingatan ape?

4 comments:


aku rasa pelik pulakss hari ni , bukan hari nie je , lama dah rasa pelik xD Actually kan bila aku tak bukak blog , atau mlm2 tengah baring otw nak pejamkan mata kan haha .. banyak la wei aku punya hidea nak update entri siap dgn tajuk lg. Tak sabar rasa nak bukak belog the next day untuk publish hidea2 yg tengah banyak bergeliga di kepala hotak aku ! haha :P  Tp bila aje bangun pagi tu , banyak benda pulak aku fikir , fikir pasal apa aku nak masak hari nie tuk suami , opss bukan suami , utk family laa kan :P nak pakai baju ape , nak update status apa kat fesbuk kan. hahaha , tu takde. nak fikir text apa sesuai utk boyfriend lagi. kuang3 takde la .. last2 idea2 aku yg bergeliga semalam tu habis entah kemana menghilang. feuuuu terbang entah kemana die malayang ! apakah mcm tu ?? memang terus fullstop aku punya hotak nak update blog. eeee eeeiii bengong aku ! tak jugak aku nie hilang ingatan pulak iye :P kalau mcm tu macam mana aku nak update blog .. last2 post gambar curi dari fb je. tu ja la kejenye ,,, mencurikkk ! agagagaa .
bek lah , bukan ada apapun entry nie saje2 je   ^________^

_ADIOS_

------------------------------------------------------------------------------------------

"Segmen : Up Followers Bulan June-Julai"

7 comments:


thanks to kak LZ sebab tag michelle join segmen
 
jom join segmen Nabila Medan
 

tag :: tentang kita - http://azumylini.blogspot.com/
        :: tentang kita - http://farizafairuz.blogspot.com/
mereka ni org yg berbeza taw xD


_________________________________________________________________

Friday, June 29, 2012

_WIPEOUT_

10 comments:



sape suka tengok WIPEOUT ?? alaaa yg kat channel axn tu , 701 tuuu .. tahu tak ? yg mereka main tuk menang 50 , ooo tu .. tahu kan ? heee ^____^ 
michelle suka tengok wipeout , boleh buat aku gelak sorang2 kat bilik haha .. suka tengok gelagat peserta2 wipeout yg jatuh lepas tu naik lg , jatuh lg and begitu la until mereka give up atau kena reject.
rasa nak join pun ada .. kalo aku join wipeout .... bayangkan aku jatuh kat lumpur,aku lari terlompat2 terjerit2 .. o.O haahaha. ~ apa2 pun aku nak join. kalo australia tu dekat boleh jugak la aku join. hihihi :P ada wipeout malaysia ke? sarawak ke .. haha xD
meh tengok keseronokan wipeout .. haha ^^

kedebushh amik ko kena tumbuk haaha ..


fuuu dashyat ni ..  don't try this t home ok. haha :P


haaa , part yg nie aku paling suka. lompat2 then kedebuk jatuh xD suka2 :P


yg nie ntah kenapa plak haha


fuu terbang ,, tengok sayap die. ko hado? :P


horeyy mandi lumpur !


alahaiii ko jatuh dulu , nanti aku ikut. jgn risau sal 5o,ooo tu xD


habis tekangkang kau ye ! tinggi ko terbang


haha itu ler WIPEOUT. nampak seronok kan? hehe .. Nak join? meh hanta nama kat aku hahaha :P

---------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------

what say you

1 comment:



alamakkk ! sory guys

4 comments:


alamakkk sory la korang ... sory sangat2. entah ini salah penglihatan atau sudah ketentuan untuk hari ini. hehe .. aku terrrDELETE komen yg aku nak publish tp tiba2 entah tertekan delete pulakk. huaaa gila kan !
sory la kalo tak nampak komen2 yg korang dah tinggalkan kat blog michelle. seriously michelle tak sengaja ,, 
sory ok , jangan marah =)

_________________________________________________________________

Thursday, June 28, 2012

Segmen Bloglist Julai by Raihan

5 comments:


memandangkan Julai dah dekat so masing2 sibuk mengupdate entry utk bloglist bulan julai ..
so michelle pun nak join segmen bloglist julai by RAIHAN


 

segmen tamat 30 june 2012 jam 19 malam
jom heboh hihi

^_____________________*


------------------------------------------------------------------------------------

kite dah tukar ^_________*

4 comments:



perhatian perhatian orang2 kampung sekalian.. ahah. ngek :P
ok la , kita dah tukar .. tukar apa? kita dah tukar CBOX / SHOUTBOX kite ngan FIBOX. ngeee ..
sebab kite tukar? kite dah bosan la , nak tukar yang baru plak  bah hehe .. so anda2 yg singgah blog kite jgn cari shoutbox yg pink kat tepi tu lg erk , tinggalkan je kat fibox cantek kat sidebar tu .. cantek ke? ape2 je la .... :P
ok? faham ? ok makseh ... xD

______________________________________________________
________________________________________________________________

ngek :P

6 comments:


entry untuk pagi ini xD
haha ambek kau~






rupa2nya kat tangan sendiri ;P
btw , selamat pagi geng blogger  ^___________________*


--------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wednesday, June 27, 2012

Segmen:Bloglist Julai Pecinta Pink

12 comments:

jom join .. klik sini kalo tamak :P




blog pilihan michelle,banyakkkk .. hehe. 
antaranya ialah cik Akma sendiri xD ( betol,serius )
pari pari putih
kopi pasta
miss Z
cik mun
dan semua la heehe~

segmen tamat pd 30 jun 2012 tepat jam 2 petang :)

k done !
^__________________________*



--------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------

would you?

4 comments:







oh I just can;t imagine if this happened to me~
would you?


___________________________________________________
______________________________________________________________________

wordless wednesday #9

5 comments:


lessons for today ...
3 simple rules in life




^________________________*


_________________________________________________________
____________________________________________________________________________

Monday, June 25, 2012

trust or frust .. ?

10 comments:
   

teringat ku teringat pada janjimu ku terikat .. lol. 
Just straight to  the point la , ada la sorang kawan aku nie dok bertanya kat aku time kiteorg ngah dok lepak kat kedai sambil minum2. haha.. cenggini la ayat2 dia ..
 
si kawan :: beb, ko masih lagi ke kapel ngan "Tettt" ? ( nama boyfriend aku tu ler ) tp bukan la tett    
                nama bf aku.. ishh apa daa :P
aku :: dgn selamba bangganye aku menjawab "masih la .. nape beb?"
si kawan menjawab :: saje la tanya .. ko pecaya ke dgn die? (cinta jarak jauh le)
aku :: urmm pecaya kot .. hehe. (actually aku pcya dgn BF aku taw :P)
si kawan :: alaa beb aku dah kena banyak kali beb,jgn pcya sangat dgn org laki nie.. skarang nie aku taknak dah setia2 .. nak ada yg spare jugak lah (sambil ketawa)
aku :: tahu beb tp ntah la ..
si kawan :: yelah , aku ingatkan jew .. (sedih la si kawan cakap mcm tu tp takpe gak,dia bg nasihat baik kan )
 
aku tak jawab lg si pelayan pun sampai.. cerita pun habis hahaha xD
aku pcya dgn BF aku cuma ada was2 sikit .. hehe. pape pun i love him :P

biar beribu batu terpisah I always love and trust him ~ xD
 
_______________________________________________________________
__________________________________________________________________________


korek hidung / kentut

7 comments:


hello/ hi
hehehhehe , nak gelak dulu .. boleh? xD ala2 senaman mulut la tu ... senaman gigi pulak? ketuk2 gigi anda dgn batu sampaii patah k? lol :P abaikan je ..
 
Nak cakap pasal KOREK HIDUNG & KENTUT di tempat awam. hahaha .. apa korang fikir kalo cakap sal benda tu? mesti fikir "eww kotornye ..atau tak sopan" kan? heeee xD Alahai tak heran lah kalo anda tercium bau kurang enak kat tempat awam apatah lg dlm keadaan sesak,banyak org .. huhuhu mcm mana la nak lari drpd keadaan cengitu? tp aneh jugak kan ada sesetengah org gelak pulak dengar bunyi kentut. suke ape cium bau hampeh tu? hehe .. dulu2 kan kite suka gelak tp sekarang tak ... laallalaala buat2 tak tahu je la xD Sekarang nie pantang aku dengar bunyi org kentut. berkedut weii dahi aku nak marah tp simpan je lah .. takkan plak nak marah2 depan org ramai kan? boleh ape hehehe .. bau kentut? hmmm .. nak pengsan bila tersedut bau wangi tu kan .. tp kat tempat awam apalah kite boleh buat selain tutup hidung / berkerut dahi .. ishhh sape lah kentut bau sampah tu kan. xD

1 lagi nie nak cakap .. dah kentut KOREK HIDUNG pulak .. alahaiiii bersih sangat. ini lg 1 benda aku tak suka. IShhh geli .. bukanlah kite tak pernah korek hidung tp kena la pada tempat kan? kalo tempat awam tak malu ke org tengok? kau yg korek tu takpe la , memang rasa kesedapan la sangat apatah lg kalo hidung tu gatal sangat gara2 tahi yg berketul2 tuh ! sopan la sikit kan , nanti ape plak org cakap pasal kite.. kalo kat rumah , tp aku syorkan dalam bilik masing2 je la, ko korek la sepuas-puas hati ko sampai lebam lubang hidung kau pun tak ape ... takkan tu pun nak aku ajarkan kot? erkk lol :P
Lebih dashyat lagi kalo lepas korek hidung salam pulak dgn org .. lepas tu makan pulak sampai habis kaki jari dijilatnye dgn kerak2 tahi hidung masih tak bercuci. ishhhh memang pengotor tahap koma weii.. ! ishhh geli haku ..boleh hilang selera makan kalo tengok org main korek2 nie haha~  arghhh sudah ,, taknok kopek panjang !

sopan la sikit ye kalau ye pun nak buang hangin dan korek tembaga tu.. lols YoYoCiCi - to poke one's tongue out
 
tengok tanda larangan niee ...

 
 
 

biar nampak comel tp jgn amalkan di tempat awam :P

----------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

pergi jauh2 la .. ishh

5 comments:


bosan la mcm nie .. tak boleh ke nak bagi chance kat aku sedut udara segar sikit? mana2 aku duduk,jalan , meniarap ke hape kew ade jew orang2 yg terpaksa aku post kan kat sini  manjadi isu utama aku hari nie.. ! pelishh la,aku tak tahan ok nak sedut2  ASAP ROKOK !. Alahai mesti ada jugakss yg tak tahan dgn asap rokok nih ! RIMAS tau,mana2 nak pergi mesti ade je bapak2,abg2,adik2 atau makciik2 ,, sape2 jelah yg suka sangat merokok nih mengekori jejak langkah aku ! eiii bosan la..
SERIOUSLY, aku tak suka la bau asap rokok tu ,, kalo bau die mcm bau lavender takpe la nak? bejuta2 kali pun aku tak kesah kalo nak merokok kat depan aku atau nak hembus menjurus je kat muka haku nie. haaa amik kau,, grrr ! marah nie marah .. nie tidak, suka hati die je nak hembus, -..-

mujur la bapak aku tak merokok taw,kalo takkkk ade la dia kena sound ngan aku. hihihi ,, sory pak xD
bukan la nak mengata ke ape kan .. tp kite ade hak nak bersuara. Hak individu kan,semua org ada hak bersuara. lol hehehe xD  Betul bah, pening kepala aku cium bau asap rokok tu plus membahayakan kesihatan. last2 nanti kite yg tak merokok plak dapat kanser gara2 asap rokok tu ! ewww amik kau ! :P sekarang nie aku tengah kepeningan nie gara2 asap rokok pakcik tu td.. rasa nak pengsan pun ada nie plus perut lapar tp tahan gara2 nak buat entry pasal rokok nie. APAKAH?? grrr ... 
 
nak duduk pun tak senang cium bau asap rokok. kalo nak merokok pun pegi la jauh2 kan,100000 batu dari aku. hentam la berapa batu pun asal jauh dari aku atau sapa2 yg bersamaan dgn aku. haha .. aku dah hampir hilang ingatan dah gara2 asap rokok nie !! hormat la org sikit kan,tak suka laa camtu .. tolong la paham pakcik2 sekalian. alang2 merokok tu kenapa tak ambik shabu je terus? lagi sedap kot? ngekkk :P

langsung tak berguna pun aku kopek panjang kat sini padahal pakcik tu akan terus merokok depan aku nanti. errr taknakkkk.. takkan la aku pulak nak lari tiap kali dia datang , nanti org cakap 'tetamu datang,tuan rumah lari pulak' kau nak??? 
 
 SO ..

 
 
FAHAM TAKKK? tak sayang nyawa betol la ..
 
aku nak belah dulu , nak makan ... :P  migrain la haha lol~

ADIOS AMIGOSH
____________________________________________________________
_________________________________________________________________________

 

Sunday, June 24, 2012

for fun only xD

5 comments:



 


ape erk makna nama korang? hehehe .. jgn percaya sangat taw,this is for fun only xD

Saturday, June 23, 2012

memang betol kan? :D

2 comments:



 


betol tak? comey sangat la .. hehehe xD
last aku sekolah,form 6 dulu aku hari2 suka. sebab apa? sebab hari2 aku jumpa boyfriend kesayangan tp tak suka dgn homework. lols :P
teringat pulak zaman sekolah dulu .. hmmm rindu kat sekolah,rindu ngan kawan,rindu kat cikgu,rindu kat boyfriend xD bila nie dapat sekolah lg? hehe (:

------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------

good afternoon pulak -..-

5 comments:

 
lalalaala ... td dah update entry "selamat pagi" kan maka ini kali "good afternoon" pulaksss .. hehehhe. Amacam ok dak? nie bukan pasal kepupusan idea,ini sekadar hiburan dan senaman tangan. hahaha lols :P  macam mana cuaca kat tempat korang haa? ada mcm hot dan spicy tak?? hehehe .. kat dunia aku nie , wahhh sangat panas . bajet hottt .. lols xD panas2 macam nie rasa nak mandi sungai plak .. alangkah hensem sangat la kalo mandi sungai time tengah "hot n spicy" nie kan? hehehe :P

Hmmmm bek lah ... jgn nak banyak kopek pulakss. takde maknenye entry ko ni. hehe..
so GOOD AFTERNOON guyss (:

---------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------

Segmen : Up Follower & Tambah Kenalan Part II

7 comments:


memandangkan aku dah lama cuti dari dunia segmen2 nie so dgn ini aku nak join segmen MISS Z .. td masa aku tengah BW tiba2 ternampak la segmen by miss Z dan memandangkan tarikh luput segmen masih lama,aku dgn ketamakan terus buat entry tanpa berfikiran lg. hahaha xD
kiranya segmen nie kesinambungan utk segmen yg pertama dulu la ...
ok let start xD

miss Z berceloteh 
 
 
klik banner kalo nak join ..
 
bilangan follower :: 259
negeri asal :: sarawak bumi kenyalang xD

Tamat segmen : 26 Jun 2012, jam 10 pagi
 
ok done ^_______________*
 
 
--------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 

selamat pagi (:

2 comments:


tak ade entry? kite buat2 la ada entry .. takde entry buat la apa2 jew entry korang suka ! haaa,mcm aku buat nie la ... hikhikhik :D 
semoga hari ini lebih baik dari semalam (:
kpd yg bekerja hari nie / yg bersekolah selamat beristirehat yea .. jgn lupa pulak buat keje sekolah tu ye murid2, hehehe :P
so GOOD MORNING ALLS n have a nice day :)
 
p/s:: kurangkan manis dalam minuman lebihkan manis dlm senyuman.
hihihi  ^____________________*

Friday, June 22, 2012

kalau tak nampak jgn serkap jarang ok

4 comments:
  


mana ada aku online 24jam. suka2 je cakap mcm tu ! Dia takde pun duduk sama ngan aku pandai2 pulak cakap mcm tu ... apa daaaa. bosan ! -..- kalo aku nak online 24jam pun peduli apa,at least aku buat keja lepas tu aku online la .. plzzz la,hilang mood I nie nak kasi senyum kat kau ! 
ishhhhh tak suka lah ! 


Thursday, June 21, 2012

_ escape _

2 comments:


toink3 wah panasnye panasnye .. tolong tolong kipaskan haku,kipas ciling langsung tak beri effect la . ishhh panas sehingga meleleh weiii :P haha kau hado? ok abaikan kepanasan seperti cacing kepanasan tu ... aku nak escape kali nie. escape ape? escape class? no no no .... aku nak escape testing driving hari nie. sepatutnya hari nie ada test,belajar kereta tp hampeh aku sangat malas nak tuhunnn :P 
bukan malas sebab dah pandai bawak kereta tp cer terbalik kan "pandai bawak kereta  tu dgn kata lawan dia" korang fikir la sendiri :D berkali2 dah belajar tp tah bebal sangat masih tak pandai. kalo dekat highway tu aku pandai la tp kalo nak keluar masuk simpang tu,erkk aku mintak maaf,aku masih lomahhh .. nak tukar gear lg,pijak clush,minyak,break.. huhhh banyak cer la camnie weiii. nanti susah2 haku ambek lesen terbang je. haha kau hado? :P

so ... tengok kanan,tengok kiri. aku nak escape lah hari nie. hihihi ... hopefully my father lupa yg hari nie aku ada dating dgn tukang ajar tu .. :D PLUSsss aku malas sangat nak nengok muka si,yg ajar kite driving tu la ... tah2 die pun malas nak nengok muke aku yg beratus2 kali dah belajar tp tak pandai2 jugak. wehh taklah beratus2 kali,ada la 20 kali camtu, hahhahaa mana der,baru je 4 kali >..<  PLUSss lg die mcm maing sikit, hahaha .. ade ke patut hari tu die nak ambek photo I dgn camera die ! ishhh giler hape ! kalo aku makwe die takpe gak kan? kan kan kan :D lepas tu aku mula naik meluat dgn die. sape boyfriend aku pun die tanya,aku cakap takde die cakap tipu plak. hampehhhh =..=
lepas tu hari ke hari minggu ke minggu aku semakin taknakkkk belajar driving dgn die .. jgn salahkan aku nanti kalo aku fail test ngan JPJ. hahahaha o.O [abaikan je :P] =aku dengar org cakap kan die,yg ajar kite driving tu,die garang .. tp ok je ngan kite. so ape korang rasa? aku dah yellow thinking nie.haha yellow minded sangat= jgn2 dgn org lelaki die garang kot tp lembut2 plak ngan perempuan ! cissss dasar. :D uopsss diam2 je :P

so,pengumuman ,,, AKU ESCAPE BELAJAR DRIVING HARI INI.
hahaha wat muka tak bersalah sekejap + muka tak malu ! kau ado? hehehe :P
yeayy escape. takpe aku sendiri rugi. hehehe tp aku ada sebab yg munasabah kan? lols

OUTsss- ADIOS AMIGOSHH

---------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Wednesday, June 20, 2012

wordless wednesday 8 : semoga berpanjangan

5 comments:





selamanya kamu
selamanya menunggu kamu


pink ouh pink !

5 comments:


sape suke kaler pink ?? angkat la leher panjang2 nak tengoksss :D pasti ramai weh gadis2 manis jelita plus ayu gitu yg suka giler ngan kaler pink nie ! termasuk aku jugak la tp aku more prefer to white kaler , i like white most n light blue sometimes ^__________*
meh aku nak ngajak gadis2 pink mencuci dan tebelikkan bijik mata nengok benda PINKKKK nie ..
 













  






 



 
  





 





 


 





 


amacam? ada cantek? huuuyooo mantapsss sangatss kansss? ahahaha :P ish giler la memang menarik tertarik kau memang debommm nie ! apa pendapat anda? tak mustahil sekarang ne boy2 pun minat PINK! kalo yg sutun tu takyah sebut ar :D

CIOU  (:
-------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------

wordless wednesday 7

2 comments:


masa sekolah dulu .. :P arghhh malasnye , bosan , nak main , ishh mak nie ! lols

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=


 
 
 
 
kan? hehehe last2 tido .. :D

_wordless wednesday #6_

1 comment:



ada betol kan? kau hado? :P


Monday, June 18, 2012

weeee I'm back :D

4 comments:

 
helo heloo helooo selamat petang dan salam 1 malaysia semua ! haha. lols :P oh yeah I;m back yah :D well since aku tak lama tak blogging so aku buat entry khas "I;M BACK" hehehe ... rasa2 1 bulan dah tak bukak blog. huhuhu lama ke tu? tak kan? :D well aku meriah sangat sambut GAWAI before this. meriah meriah meriahhhh .. hahaha. 

Tp even I'm back blogging thats not means aku hajin sangat nak wat entry ! huh agakss malas jugakss arr aku nie plus I have no idea nak update blog. wakakakaka so keja aku menconteng arang di shoutbox / fibox kawan2 blogger yg lain :D hmmm sejak gawai nie banyak benda jadi,rasa sweet la sangat hehehe :D

ohh alamak aku nak blah dulu ! rindu dengan blog nie,hampir nak berhabuk dah die , lol :D ouh ya,thanks tuk kawan2 yg wish selamat hari Gawai ngan aku hari tu .. :)
ok see ya :)

------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ