Thursday, August 23, 2012

rosak bahasa


cuba korang baca text couple tengah hot berchenta ni .. kalo tersangkut2 atau terbelit lidah tu , tahniah anda berjaya ... hihihi.

 

alololo omey2 gitu. hahaha LOLsss :P
itew bukan nak chebox , itew saje2 je nak post mende nie . hihihi. sory lau ada yg tak suka :)

________________________________________________

6 comments:

  1. bukan setakat terbelit lidah je, rasa nak pengsan pun ada. haha :P

    ReplyDelete
  2. hahah... michell,Lz penah post entry bahasa camni... lagi la bebelit lidah nak baca.. adoiyai...


    http://lindazehan.blogspot.com/2012/05/bahasa-melayu-yang-kita-tak-pernah-tahu.html

    ReplyDelete
  3. ya ampun... kalau cakap cam biasa jer kan senang! tak yah ler nak senget2 mulut tu bercakap ha ha ha sengal2 ^..^ mici ko pun cakap cenggini gak ke ngan balak ko?? ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  4. mici ye ke?? rock kapak ke?? mua ha ha ha >..<

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ