Thursday, October 18, 2012

letak tajuk post sendiri :-P

hye uollss [^_____^]

Ok la gua taula gua selalu buat entri jiwang2,entri yg xboleh blah,entri yg xbest. Asyik cerita pasal boifren aje.. Tp tu cerita aku,side aku suka hati aku le nak taip apa kan.Tp nevermine sebab sometimes cerita aku tu menipu kamu org semua.Haha padan muka :-P Sometimes cerita aku typo je dan kebanyakkan memang tipuu! Tp aku suka, suka menipu B-)

 Lepas ni aku takmau lagi la cerita pasal kisah rumah tangga aku ni.Takut pulak ada yg bosan nanti.Itu janjiku.. Hahaha. Tp lau aku cerita jugak takde hal,wa punya suka la. Tp gua mmg xmau crita la,bosan jugak.Cukup la kisah 'sweet' dikongsi sendiri.:-P Gua rasa mcm mau bercerpen pula.Boleh kot kan... :-D

Semalam gua mimpi kejar2 sama hantu.Tp hantu tu mcm baik je ngan gua.Memandangkan hantu tu baik gua lepak2 la ngan dia.Cerita2, best juga ceritanya,wa tak rasa seram pun.. Cuma wa was2 jea takut dia minta daraaaah gua.Bhahaaha...

 Sebanarnya kita jgn menilai seseorang dari mukanya yg hodoh.Sebaiknya kita memang perlu menilai seseorg tu dari mukanya yg hodoh tu. Naaaa amik kau :-P Dalam persahabatan rupa,kedudukan dan status bukanlah ukuran.Sebaiknya bersahabatlah dgn hati yg ikhlas. Tiada yg lebih baik melainkan yg baik2 sahaja.Itulah sahabat.Jika persahabatan yg kau ulurkan hargailah persahabatan itu.

ADIOS

____________________________________________________

17 comments:

  1. tajuk : say random thing

    memahaminya juga...

    ReplyDelete
  2. haha,,apa lo ckap ni?

    kikiki...main kejar2 ye..sama kita pun mimpi hantu smlm.. seram siot...

    ReplyDelete
  3. Okeh je... takde boring2 pon. Hehe maksudnye, kalau hantu dtg hulurkan persahabatan... kita sambut saje. Ikut tak ikut, itu lain cerita. :D

    ReplyDelete
  4. yepp memang pun kite tk boleh nilai sesuatu drparas rupe :P hehehe

    ReplyDelete
  5. ok... entry kali ni waa rse luu jujur... xde unsur2 penipuan yg dikesan... hehehee

    ReplyDelete
  6. Mimpi hantu...iskkkk...
    Ni tanda nak dapat boifriend baru !!!

    ReplyDelete
  7. tetiba kalau hantu tu minta darah kau, apa kau buat agaknya...??

    bersahabatlah dengan ikhlas.. ^_^

    ReplyDelete
  8. blog ko, hak ko lah nk buat apa2 pon kt blog ko ni...xperlu nk kisah samada org bosan ker tak dgn blog kita..janji kita happy :)

    ReplyDelete
  9. HAH ? HANTU ? LARIKKK .. HEHEHE .. ADES ..

    ReplyDelete
  10. mimpi antu coz baca entry mek ka? hahha

    ReplyDelete
  11. Yup, betul tu. Dalam persahabatan tak perlu ambil kira paras rupa, harta kekayaan atau apa apa aje. yang penting ikhlas dan sentiasa ada disisi di kala susah dan senang.

    ReplyDelete
  12. ye betul tu,,tp skrg ni ramai pilih kwn sbb kepentingan,,=)

    ReplyDelete
  13. huh mimpi hantu tue,suka ati le nk tulis pe pn da nm pn blog wk ^_____^

    ReplyDelete
  14. Tak suka mimpi Hantuuuu T__T

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ