Friday, May 10, 2013

11 Thing About Me


hello peeps !
salam jumaat buat saudara saudari blog sekalian.

checking-checking massages kat fibox , tertengok saya telah ditag oleh ALS untuk join
 game yang saya rasa sangat cool ni.pelik jak bunyi ayat ni :P
 rasa macam best so saya sediakan diri utk join :D
 Thank aok ALS :D
ok lets start the game !


Few rules need to be followed :

1. Post this rules.
2. Write 11 things about yourself.
3. Answers the questions the tagger set for you.
4. Create 11 new questions for those you want to tag.
5. Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post.
6. You are not allowed to tag back.


Lets starts !

11 Things About Myself

1.loving
2.suka baby 
3.suka nyanyi bila hujan , suara tak sedap orang tak dengar :P
4.pantang tengok benda kotor or tak kemas
5.suka menyendiri
6.sangat sensitif :P
7.tak suka cakap banyak | pendiam
8.kuat cemburu. HAHA 
9.pemalu
10.mudah marah lebih lagi bila tiada mood 
11.pantang tengok barang comel terus nak beli walaupun sudah memiliki barang tersebut.

Question By Tagger

1. Siapa nama penuh awak? Saya nak kenal awak (^_^)
MICHELLINA 

2. Dari negeri mana? Kalau owg Sarawak, dari daerah mana?
Betong , Sarawak

3. Kalau ditakdirkan kita bertemu, awak tegur saya tak nanti?
Sudah semestinya tapi dengan syarat awak jawab bila saya tanya :D

4. Cheezy wedges KFC dan Sugarbun. Yang mana lebih sedap?
Cheezy wedges KFC lagi super duper sedap :D

5. Pernah makan seaweed tak? Sedap ke tak sedap? Apa rasanya?
seaweed asli tak pernah makan tapi roti seaweed pernah :P sedap :D

6. Penah nampak abam askar tak? Hensem tak pada pendapat awak?
pernah , hensem la jugak tapi abam cikgu lg hensem. hehe :P

7. Awak ada Incik Boss tak? Kalau ada, kenapa awak sayangkan dye?
Ada Incik Boss.sayang dia ketat2 sebab dia pandai memikat hati saya. Hahaha ^^

8. Selalu ke pergi blog saya? Bila pergi ke blog saya apa yang awak fikir?
selalu juga,awak pun tau kan.. hee.bila masuk blog awak saya fikir  SOLDIER :)

9. Awak suka tak blog saya? Kalau suka, kenapa? Kalau tak suka, kenapa?
saya suka blog awak sebab blog awak simple dan sedap mata memandang.simple is beautiful :)

10. Awak suka melancong tak? Tempat mana yang paling best awak pernah pergi?
saya suka melancong tapi tak pernah melancong mana-mana tempat. kesian kan :P

11. Kalau ditakdirkan awak melancong kat luar negara, awak nak melancong kat mana?
seriously saya mau pegi PARIS ^^

11 New Questions !

1.Kenapa awak berblog?
2.Awak umur berapa ?
3.Blog saya berat atau tak?
4.Awak suka kawan dengan saya tak? hahaha :P
5.Apa awak buat bila bosan?
6.Awak rasa awak seorang yang macam mana?
7.Awak   seorang yang open atau tidak?
8.Antara kekasih dan sahabat mana awak utamakan?
9.bila hari hujan awak suka tak? kenapa? :D
10.kalau saya minta tolong kamu sesuatu sudi tak kamu tolong walaupun kita tak kenal?
11.Antara cheese cake dan cokalet cake mana lagi perghhh sedap? :D

11 Blogger To Be Tagged

1.Alyn
3.D'ya
6.MJ
7.Hana
10.Fahz


DONE ! Fuhh ambil masa betul saya buat ni tapi saya suka.Hehe .. soalan-soalan tu
saya buat randomly , apa yang terlintas di fikiran saya saat ni :) Jawab ngan tenang je ok :P
Kepada kawan yang kena tag mohon jangan marah, hehehe :) Tak pernah saya tag member sebanyak
ni .. Have fun guys !

XOxo



16 comments:

  1. jom kita g paris! hehehe

    ReplyDelete
  2. harap saya menjawab soalan awak tu..

    http://anisa-mylife.blogspot.com/2013/05/11-things-about-me.html

    ReplyDelete
  3. Macam seronok je main game ni =)

    ReplyDelete
  4. waaa :D Hana join! tunggu Hana buat entry ya? ^^

    ReplyDelete
  5. wahh sya dapat kenal lbh dalam g tntg kawan sya ni..nama dia pun best la..hehe

    ReplyDelete
  6. Amboi, soalan baru dia, macam bunyi manja plak ye!! hahahaah... Wei, asal kau letak namaku MJ! penat den cari, apa-apapun thanks tag. Ada masa nanti, wa join k.. :) >_< >_~ >_* -_-

    ReplyDelete
  7. wahh.. mcm best jea ni.. hee.. thanx tag teman ea.. =)

    ReplyDelete
  8. wahhhhhh....mcm best je..
    penah nampak blogger indo buat mcm ne....

    ReplyDelete
  9. THANKS KITAK SUDI MOLAH ENTRY.. RUPANYA NAMA KITA MICHELLINA. KAMEK INGAT MICHELLE HOPELL.. HIHI..

    ReplyDelete
  10. uikss michelle..hehhe tag fahz yer..hmm kena pikir nie nak jawab ke tak ek..nanti free fahz try na. :)

    ReplyDelete
  11. halla, alyn lupa nak jawab tag michelle la,, takpa2 nanti alyn edit balik 11 things about me, michelle jgn lupa baca tau..hehe~

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ