Tuesday, March 18, 2014

Semoga tabah sayang ....



Hello people around the marshmallow world ... hahaha. Selamat hari selasa semoga harini apa yang uolls buat berjalan lancar dan diberkati Tuhan .. phew phewww ^______^

Ok, just now kawan aku call aku. Terkejut dengan berita yang dia sampaikan. Baru je semalam my bestie bagitahu yang nenek dia sakit tenat. Actually dah lama sakit and tetiba dia call cakap nenek dia dah meninggal pukul 1.30 ni tadi. And i was like "what???" Im shocked ! And terkeluar soalan paling tak masuk akal dari mulut I .. "are u crying" Soalan kurang bijak kat situ.tolak 50 markah. Actually tak tau nak cakap ape,terkejut sebenarnya.. Dah sah-sah la dia nangis kan ... ok, just ignore my stupidnesses. LOL

My bestie sekarang kerja kat KL lumpur and part paling ioll like is bila dia cakap dia akan balik sarawak esok. Yes ESOK ! Kedengaran suara ceriaku dari corong telefon. And one more thing dia cakap tak tau bila akan balik semenanjung lagi.Oh yesss i like that. Actually she's my bestfriend. More than that dah macam sister.We shared everythings.. Since dia pegi semenanjung I lost my bestie even selalu contact. T__T Dalam ramai kawan dia yang paling best, supper duper best ! <3 <3

Dear bestie, aku harap ko tabah dengan pemergian nenek ko.. Setiap yang hidup pasti akan mati.I love u to the moon, top to toe.. :* Tengok la nanti aku akan pergi rumah dia.

Till now ... xoxo !




10 comments:

  1. takziah diucapkan...moga terus tabah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ... saya wakil kat sini. hehehe

      Delete
  2. salam takziah untuk bf kitak iya..

    ReplyDelete
  3. heee..yela..sometimes terkeluar juga soalan mcm tu kan sdangkan kita tau keadaan dia..
    hope dia tabah juga...

    ReplyDelete
  4. salam takziah buat kawan ktk.

    ReplyDelete
  5. takziah michelle...hope famly kawan michelle tu tabah..

    ReplyDelete
  6. takziah buat bestfren ko dan tahniah buat ko sbb dapat balik bff ko huhuhu comey lote ko punya blog weh...

    ReplyDelete
  7. takziah di atas kehilangan... buat si bestie tu

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ