Friday, June 22, 2012

kalau tak nampak jgn serkap jarang ok

  


mana ada aku online 24jam. suka2 je cakap mcm tu ! Dia takde pun duduk sama ngan aku pandai2 pulak cakap mcm tu ... apa daaaa. bosan ! -..- kalo aku nak online 24jam pun peduli apa,at least aku buat keja lepas tu aku online la .. plzzz la,hilang mood I nie nak kasi senyum kat kau ! 
ishhhhh tak suka lah ! 


4 comments:

  1. apa ni ? apa ni? pakah telah terjadi? mod: busy body..kekeke

    http://encikcopypaste.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. @leakedknowledgeishh ada la tu .. tak suka la main serkap jarang je =..=

    ReplyDelete
  3. buat xtau je ngn owg cm tue..=)

    ReplyDelete
  4. beselah manusia ni kan, selalu aje bersangka mcm². ;)

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ