Monday, January 28, 2013

| sad , tension ----> deactivated |


hye !

Aku ingat semua akan ok semalam.
Tapi semakin teruk jea semalam.
Sangatlah tension aku rasa , rasa nak jerit , nanges sepuas-2nya.
BENCIK ! #&#&^#*$&
Rasa nak hamburkan segala kata-2 kesat.HAHAHA !
 

Sedihhh.
Aku dah cuba redakn keadaan tp kenapa kau keras hati.
Hati serupa batu wooo !
Segalanya macam aku cakap dengan batu.
Berpuluh2 aku cakap , boleh kau cakap "x tau nak cakap apa"
amboiii santek muka kau sayam.
 

Kau tahu aku tension dengan perangai keras hati kau tu !
Rasa nak eeee ! Haaaa ...

Biar keadaan reda dulu.
Aku nak rest my mind.
Aku biarkan kau dengan hati serupa batu kau tu.
Letih aku melayan.
Kau langsung tak peduli
Ye , aku tau kau marah aku.
Aku salah , aku ngaku!
Tapi sampai bila nak marah aku????
Eiii betuah punya anak cekgu


 
A'ahh aku deactivated account facebook aku.
Aku xnak terserempak ngan ko dah.
Rasa nak remove.
 
Handphone aku off.
Off so aku x kacau kau,
Biarlah kau dengan hati serupa batu kau tu.
Marah pun marah tp aku pun tahu marah.
Tahuu????

Kecewa la ngan sikap kau !
Go away huh
sabar jela.Kata org sabar itu pasti ada hikmah.
And aku sure everythings gonna be ok, ya aku pecaya tu.
Senyum walaupun hati parah.
Erkkk parah la sangat.
kbai , xoxo

_________________________________________________


3 comments:

  1. amboi... marahnyee dia... hee
    nah eskem bg sejuk sket... hee :P

    ReplyDelete
  2. sabar2... juah mahal sikit.hehe... jngn marah2.

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ