Sunday, July 22, 2012

for all my sweet readers ^__*


sudah 3 bulan 3 hari tak update blog so dengan kesempatan nih aku nak update sikit. kuikui .. actually this entry belongs to semua readers aku k .. *Intro* sejak aku mula2 blogging dulu aku membiasakan diri dgn kata penggunaan "aku"  so "aku" tu sangat tidak kurang sopan kedengaran oleh anda2 yg terhormat kan. :) Actually aku rasa selesa mengelarkan diri dgn "aku" sebab aku is aku. haha .. so aku nak mintak maaf for those yg tersinggah blog aku yg comel tak seberapa ni , mungkin kata2 yg aku postkan ada yg kurang enak ditengok kan .. ^__^
bukan tu je , kalo aku ada singgah di blog anda semua yg tahu siapa anda sekali lg aku minta maaf atas penggunaan aku time aku bagi komen terbaik kat blog korang. aku tak lah pandai sangat bagi komen lebih2 lagi kalo komen yg baik, lau sekadar "sabar , good luck , kuatkan semangat n blablabla" aku boleh la taipkan. korang pun tahu kan camne aku komen (for those yg aku selalu terjah) Tapi kalau yg gila2 tu.. hehehe aku suka tp ikut kesesuaian la dgn entry korang. kalau entry yg sedih2 tu aku pun ikut touching tp kalo yg sengal2 aku pun ikut sengal. hahaaha.. Yang paling aku banyak buat dosa komen kat belog Pari2 Putih sebab dia pun sangat la sengal orangnya. hehehe .. Pari2 putih ni dia muda tua,tua sikit je dari aku tp aku suka hati je komen2 kat entry beliau yg memang sengal dan boleh kasi aku gelak. hahaha.. cuba la terjah blog beliau tu lau nak tahu kesengalan dia.kuikui jan marah PPP.. aku syg ko :D
Antara blogger yg aku kenal PPP paling sporting dan memang best la .. plus manis orangnya. suka cakap sabahan ngan dia even kelam kabut. haha .. So PPP aku nak mintak maaf bha sama ko sebab mungkin aku over ngan ko atau ada yg tidak sedap dilihat komen2 aku tu. and maaf utk penggunaan aku.. jan amik hati yeee.. hihi ^__^ (peluk cium utk PPP .. hehe )
bukan dia aje .. mungkin banyak lg blogger lain tp PPP antara belog tempat aku selalu lepak dan sometimes meluah perasaan kat PPP .. heee ;D 
Untuk semua blogger sekali lg...Michelle mintak maaf dgn penggunaan aku. even aku guna "aku" thats not mean aku jahat or what la kan .. hihi. aku syg semua blogger yg follow aku even aku bukan geng blogger yg best tuk korang but at least aku leh jadi kawan korang.. tu pun kalo ada yg sudi. hihih :)



LOVE for all :)

sincerely , Michelle
________________________________

29 comments:

  1. saya tak kesah pun michelle..you are very2 spoting blogger..keep it up blogging ye:)

    ReplyDelete
  2. takpe le michelle . aku tak kesah nak gune aku" ke Gua" Lu " saya" awak" Kite" kamu" I " U'..sume boleh lah..no hal!
    selamat malam michelle..eh tak.. dah pagi plak..gud morning :)

    ReplyDelete
  3. its ok dear..

    kalau di sabah ni penggunaan aku dianggap kasar bagi sesetengah suku kaum ja..tp as for me..even dngn parents pun guna perkataan "aku" sbb bgtulah suda didikannya..yang penting bukan gelaran atau pangkat..yang penting rasa hormat dengan orang..nda kisahla dia budak atau org tua...semua haruslah dihormati..

    nah panjang lebar sudah kih kih kih

    ReplyDelete
  4. nahhh
    gune aku saya i ata nama pun xpee
    guna apa yg kmu rsa selesa
    hehehe

    comelnyaaaa kamu!!

    ReplyDelete
  5. ohhh dgn ppp jer ko mintak maaff, dgn aku ko xnak mintak maaf? bhahahaha

    kan kita mnaip n3 menggunakan monolg dalaman, so mmg sesuwai mggunakan/ melabelkn diri sendiri sbg AKU...xkn nk gunakan saya lak..skima giler..hahahhaha

    ReplyDelete
  6. Sis tak kisah hihihi...Biasalah orang sabah memang guna perkataan aku...

    ReplyDelete
  7. kmk dlm entry pakey aku... mun komen awak sy.. heheheh ;p

    ReplyDelete
  8. hahha . tak kisah pun guna aku tu . nampak cam rapat . kan kan

    ReplyDelete
  9. Uina... ko duk sana diam2 mici, sya nda bule bah terima ko kata sya manis dan sporting, sbb sya paling HOT Bahaa ah ha ha KO HADER??? Ish2 mici ko buat aku x leh tidur malam nanti bah.. ha ha ha sume rahasia aku ko sudah bagi bocor... nasib poket aku ko tak kasi bocor kalau tak, botak bah rambut aku yang belum tiba masa tuk botak.. mua ha ha ha.. APA KE SENGAL KO KATA HAKU??? EH MANA LAK SENGAL "NI SENGAL TAHAP DEWA TAK BLE BLAH BAH HAKU!!! HA HA HA.... MICI KO JAN CITER BYK2 KAT DERANG NI, NANTI KLW DERANG SERBU BLOG AKU (PERASAN SEKAJAP.. SILA muntah dalam besen mandi mutusamy) CAMNER AKU NAK ENTERTAIN KO LAK KAN??? HA HA HA KO HADE... ANYWAY MICI...

    Nda tao bah, apa lagi aku mo cakap kat ko yg nakal ni... ok la aku mo bagi wasiat bah; ko klw dan kawen suk, jan jadi mcm aku, kesian bah En Suami pening sama ko nanti, keh keh keh ^^ alo lo lo i LAB U TOOO LA MICI BEBEH papai.... ko klw tak posa duk sana diam2, jan makan eskrem "paddle pop" depan aku kalau ko tak mo eskrim ko tu hilang ha ha ha :P

    ReplyDelete
  10. its so k..aku pon aku lh..yg penting kite selesa dgn panggilan tue..:)..

    ReplyDelete
  11. @Pecinta pink^^ thanks awak .. awak pun sama,kept blogging dear :)

    ReplyDelete
  12. @Cendol okai cuma takut je ada certain org tu tak suka plak kan. hihi :)

    ReplyDelete
  13. @N.Aima K betol tu kak .. kat rumah pun michelle guna "aku" sebab aku lebih sesuai kot kat rumah,kalo "saya" formal sangat plak. hihi thanks kak :)

    ReplyDelete
  14. @leakedknowledge aku takde salah ngan ko,hehe .. tak lah,kan aku cakap kat semua :P kan? skema sangat,rasa geli. hahaha

    ReplyDelete
  15. @Masz Sidek heehe kmk juak camya :D nampak sangat sopan santun haha :P

    ReplyDelete
  16. @paripariputih uiinaa ko buat karangan tu :P tengok betapa sengalnye ko tu :P haha padan muka ko semua rahasia suda bocor,tuu la ko sengal giler .. hihi. aku bantu kasi popular blog ko bah PPP. tak kira, aku mo jadik mcm ko jugak lah nanti, hihi.. uinaa ko mo eskrim? bulan posa ko jangan arr hehe :P
    sekali lg .. sory bha PPP. syg ko :D

    ReplyDelete
  17. Jemput join sini..hadiah AWESOME!!

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/07/exclusive-ramadhan-giveaway-by-kiera.html

    ReplyDelete
  18. ha ha ha aku dah bisai cakap sarawak kan... ni amek ko.. ha ha ha

    Mici aku enggai ngacau nuan, sbb aku kak pulai, nak pulai makai, nuan bejaku sama manuk dan itit dulu ye keh keh keh >.<

    ReplyDelete
  19. zieya tak kesah poon cm na..jnji kamuu tak sombong ngn zieya..heeee

    ReplyDelete
  20. mici ko di tagged kat sini

    asik kena curi jer hati aku ni.. apa kes?? http://paripariputih.blogspot.com/2012/07/buat-kesekian-kalinya-hatiku-di-curi.html

    ReplyDelete
  21. singgah di sini untuk silaturahmi sahabatku,
    selamat berpuasa
    salam ramadlon

    ReplyDelete
  22. hai..sy suka blog awak..jom bca entry tbaru sy..:D

    ReplyDelete
  23. michele blogger yg sporting bgi ifa..hope hbungan antara blogger akan brkekalan..hehe..btw cantek header..(^,~)

    ReplyDelete
  24. I always like to have a read about such things, my blog is related if you want to have a look round it please feel free. I have added yours to my bookmarks.

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ