Thursday, July 12, 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....



klik banner kalau nak join :)

michelle blogger dari sarawak bumi kenyalang *____^


segmen tamat 12 ogos 2012 jam 11.59pm
k done :)

_______________________________________________________
 

46 comments:

  1. alamak..kna tag..hehe..thanx tau dear..nanti free2 join..

    ReplyDelete
  2. :) hieee cute blogspot , im dilla im from sabah ^^

    ReplyDelete
  3. ayu dh follow sini dear..tq tau join segmen ayu ;-)

    ReplyDelete
  4. @are_lin@yu sama2 gadis Ayu .. hehe~ michelle dh lama follow Ayu :)

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen sama...
    nice blOg..pink gituhhh..

    ReplyDelete
  6. Assalam,,,

    salam perkenalan dari Sabah...

    http://noorikmal.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  7. Senarai terkini peserta ayu dah updates,jom tengok ;-)
    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

    ReplyDelete
  8. bls kunjungan awk :)
    dari perak
    salam perkenalan
    :)

    ReplyDelete
  9. Kunjungan balas dari segmen sama!Hehe! ^^,

    ReplyDelete
  10. dah lama follow cni larling...(^_^)

    salam kenal skali lagi...hihi

    ReplyDelete
  11. datang membuat kunjungan balas...salam kenal..

    ReplyDelete
  12. Tq singgah blog Nisa..
    Salam perkenalan..:)

    ReplyDelete
  13. dtg dri segmen yg sama..dari utara terbang ke sarawak..heheh..tq follow blog sy..singgah sini terus follow blog yg cute ni..

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan~~^_^
    kte dri segmen yg sme..
    dri sarawak..:)
    bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  15. hye , singgah dari segmen yang sama . follow sini :)

    http://ceritalieya.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  16. dya balas kunjungna.hihihi..:D
    follow sini

    ReplyDelete
  17. hi orang sarawak ;)


    mekasih singgah n follow blog saya, datang sini follow balik. cute blog ;)

    ReplyDelete
  18. blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

    ReplyDelete
  19. sheda pon join. blogger perak. salam perkenalan :)

    http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  20. membalas kunjungan...done follow u

    ReplyDelete
  21. membalas kunjungan...done follow u

    ReplyDelete
  22. http://opzzpinky.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    balas jejak// sha follow

    ReplyDelete
  23. Salam perkenalan...:)
    dtg Dari Segmen yg sama...:)
    kmek dr Sarawak juak...salam kenal..
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

    ReplyDelete
  24. salam perkenalan dr segmen yg sm, membalas kunjungan dan follow balik...('',)

    ReplyDelete
  25. salam kenal... :)

    Dari segmen yang sama :

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  26. Salam kenal :)

    Dari segment yang sama, blogger Selangor singgah cini jap. nice blog!
    da follow. follow back k :)

    http://shamcanggey.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  27. Salam.. dah follow sini.. jemput ke blog saya pula.. =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  28. hye darl... salam perkenalan.. hehe.. kmk org sarawak wak..hehe

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  29. hye salam kenal..nurul blogger dr melaka tapi keja kat putrajaya

    de segmen yang sama
    http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    tak pernah jejak sarawak lagi.teringin

    ReplyDelete
  30. Salam Ramadhan..
    Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan dari negeri Jiran.Blogger Dari SABAH!! ^_^
    Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  31. waa rakan sesengal ku join jgk rupnya.. heheheh.. selmat bersegmen syg..

    http://greenonepiece.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    melompat2 lg

    ReplyDelete
  32. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  33. salam kenal~

    saya bloggers dr johor..thanx terjah blog saya~ :)

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ