Wednesday, July 25, 2012

which one u choose ?


hey uolls ! sudah belajar bahasa iban ? kalau belom kelik sini .. hehehhe ! just straight to the point , which one uolls prefer between mozilla firefox ngan google chrome ? kalo aku dulu aku pilih google chrome tp sekarang aku dah jatuh cinta ngan mozilla firefox , elok je aku rasa .. tengok la nama dia mozilla FIREfox .. nama pun fire,lau dah fire tu laju la kan macam senapang patah yg menembak dgn kelajuan ... aku tak tahu ! kau fikir sendiri.


 
mana lebih cantik tu la yg laju.. hihi .. well,semua ada pilihan masing2 ..
 *saja2 je wat entry camni* 
_adios_
michelle talking ^__*
_________________________


23 comments:

  1. hehehe df choose google chrome :D mozilaa err lambat sikit lahh

    ReplyDelete
  2. hehe saya suke chrome sbb ringan tp klu nk download2 suke firefox lagi :D

    ReplyDelete
  3. teya suka lagi Google Chrome . Laju gilerrr

    ReplyDelete
  4. sekarang gune google chrome..cm 2 nak try cuba juga la...hehe

    ReplyDelete
  5. sy suka google chrome..mozila slow sikit..hakhak

    ReplyDelete
  6. google croome!! ringan cikit huhuhu

    ReplyDelete
  7. kmk choose chrome..faster...hahaha

    ReplyDelete
  8. Mici aku firefox tu dah lama aku "ceraikan" dia... skrg ni aku tgh "bercouple" ngan abg Chrome le... yg si firefox tu aku jadikan "spare-part" je... IE lagi kesian, aku dah kuburkan dia :P ko hade?? muaha ha ha itit oh itit kenapa engkau marah manuk??? macam mana aku tak marah, manuk lagi cantik?? keh3 :P

    ReplyDelete
  9. entah la tak tau mane lebih baik.
    aku suke je ape yg aku guna skrg.hehe.dulu aku gune mozila,aku suke mozila.skrg aku guna chrome,aku suke chrome.

    ReplyDelete
  10. deqla pilih GOOGLE CHROME.. sbb tgk blog nmpk cantik jekk... hihi...tahap kelajuan tu tak sure la pulak...

    ReplyDelete
  11. Sudah tentu Mozilla kerana ianya lebih laju dan banyak add on yang menarik serta mesra SEO..

    ReplyDelete
  12. google chrome ag lju kot..hehe.well nice header..cute le michelle

    ReplyDelete
  13. mmg mozilla lg laju ke? bru tau..

    ReplyDelete
  14. best ke gorilla?eh!mozilla..hehe..ifa guna c kerom..(google chrome)

    ReplyDelete
  15. dulu lah raihan guna firefox. skg nie guna chrome je..

    ReplyDelete
  16. spontan itu awesome check2 itouttttt!!

    http://paripariputih.blogspot.com/2012/07/spontan-itu-awesome.html

    ReplyDelete
  17. saya suka guna mozilla...laju dan praktikal :)

    ReplyDelete
  18. Singgah wat jemputan segmen...

    http://lindazehan.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-beramal.html

    ^___^

    ReplyDelete
  19. sye suke chrome sbb blog sye cume dpt best preview bile pkai chrome... hehee xD

    ReplyDelete
  20. Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!!!
    Selamat bercuti dan jika pulangke kampug hati-hati di jalanraya
    Blog aku pun cuti gak ….hehhheeh
    Tapi entri tetap ada sepanjang hari..
    Cuma tak ler blogwalking …hahahahah
    Selamat Hari Raya

    ReplyDelete
  21. skrg guna chrome, erm laju lebih kurang sama je kan..hehe

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ