Tuesday, July 3, 2012

header baru ^___*



wink wink .. hari ini , baru je sekarang dgn kegigihan aku sendiri , aku buat header. opss cuba tengok kat bahagian header. cantek ke ? ekk itu bukan header curi atau copy paste aje taw , itu header 100 % buatan sendiri. hehe .. well aku memang smart. hahaha mengada2 :P aku tengok mcm cantek jugak aku buat. boleh buat tutorial header free utk blogger2 nih. kuang3 ayat tak malu aku catat. haha lols xD
apa mcm tagline aku "respect mind and i'll respect yours" ok tak? tu bukan tagline curi2 atau copy org punya ok. segala persamaan itu adalah tidak disengajakan. sory ... 
nak tanya sekali lagi .. ok ke header buatan sendiri aku tu? hehehe ...
 
 

aku senyum puas hati .. lalalalala xD

----------------------------------------------------------------------------------------

7 comments:

  1. Okay.... Simple & nice..... =D

    ReplyDelete
  2. oh ko adalah antar blogger2 yg pandai dan bijak mengubah2 header... jeles bah aku melihat header mu yg berwarna pink itu... :P suka suka...

    ReplyDelete
  3. haha :) done following u~~..hmm bley bt tutorial sndiri dah nie..lawa2..

    ReplyDelete
  4. agaga betol ke ok? haha
    dgn bangganya aku membesarkan lobang hidongku ini. hahahah xD
    thanks alls ~

    ReplyDelete
  5. kire ok la tu boleh buat sdiri. ;)

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ