Monday, April 8, 2013

cerita interview :D


hello guys !

saya perempuan dan awak lelaki ! boleh tak kalau nak cakap dengan saya tu guna
mulut , takyah guna tangan. Takyah nak letak-letak tangan awak kat bahu saya.
 Berat tangan awak tu. LOL. ehh tetiba ! -,-'


Gambar tiada kaitan :D

Jumaat haritu pegi interview ! Turun dari rumah wow confident ! Macam dia dah
dapat kerja. Sekali bila sampai depan pejabat 4 tingkat , tak nak turun dari kereta pulak!
Ehh adik aku lelebih pulak paksa aku turun kereta. Tapi masa tu jam belom pukul 8.oo lagi.
Interview mula jam 8.oo . Ada jugak la candidates yg dah duduk ambik nama kat atas.
Aku masih rileks je dlm kereta sambil jenguk2 ke tingkat atas sekali-sekala :P
Arghh tapi adik aku semakin gigih memaksa , terpaksa jugak aku naik sekarang tu jugak.
Memang dasar adik aku ni !

Naik tangga pegi tingkat 1 , eurmm rasa confident! ehh rasa mcm dah tak ok plak 
terkonfiden lebih :P Tangga kedua rasa konfident jugak siap belek2 fail lagi tu.
Tangga ketiga stiil jugak cnnfident. LOL. senyum-senyum senirik lak tu.
Tak betol kot aku ni. HAHAHa .. Then last tangga , siap bercermin lagi weiii.
Urghhh x pula nebes ! Sampai tingkat 4 tenang je aku jalan cari tempat duduk.
Senyum kat candidate lain sambil otak aku fikir
"bila ko senyum ko nampak sweet" hahaha .. 

Bila nama kedua di panggil , itu nama aku. Itu untuk giliran interview. Tapi yang "sweet"
lagi bila aku pura-pura tak dengar nama aku dipanggil. hahaha ..
jadi calon kedua aku tak ready weii , then bila 5 6 orang sudah dipanggil hehehe
baru la aku tampilkan diri. LOL ! besa la heroin memang selalu keluar akhir :P

Maka dijadikan cerita , interview pun bermula. :P Bila tiba giliran aku rasa nebes plak dah ! 
Tapi ingat pesan mak "jangan nebes sangat,jgn takut" 
Aku tidak menebeskan diri , dgn confident aku masuk bilik interview walau hati berdebar.
di dalam bilik tu bermula la debat. Ehh .. haha. Nasib baik takde banyak soklan.
Kalo tak payah aku nak menjawab ! Tapi overall ok la .. Aku rasa aku dah buat
yang terbaik.Terpilih ke tak itu masalah mereka. :D
Doakan aku berjaya jadi nurse ok :P

Dan sekarang aku nak aktif berblogging balik. Lama dah aku tinggalkan dunia
hiburan blog ni. Wahh bajet retis je :P




Ok bai | XOxo

______________________________________________



16 comments:

  1. wahhh...sama la kita dok interview je ni... good luck!!

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya.....
    Samalah akak kalau interview, raa nak gugur jantung..
    Padahal dah banyak kali....
    Hehhhehe..

    ReplyDelete
  3. Adik kamek ri ya pun da jwak intebiu nurse tapi nya 02 ari bulan.. BTW, goodluck.. (^_^)

    ReplyDelete
  4. retis dah kembali lah.. eh.. :P

    ReplyDelete
  5. @AyueJean AJ sama la jugak padahal dah selalu kan :D

    ReplyDelete
  6. pasti dapat..:) wahh terbaik..:) good luck dear :)

    ReplyDelete
  7. opss,nanti klw dh dpt jdi nurse,kena blnja sya aw..hehe

    ReplyDelete
  8. wahhhh..gudluck..smoga jadi nurse yg bagus..

    ReplyDelete
  9. wahh steady eh time intebiu...moga berjaya jadi nurse... ;)

    ReplyDelete
  10. wah, jadi nurse... best kan... tapi anna x minat sebab anna ni kasar orangnya.. hikhikhik

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ