Sunday, April 14, 2013

happy sunday | ken + tut LOL


Hye guys !

Apa cerita di hari minggu ni? kite duduk rumah je dan selalunye duduk rumah je pun. HIKS !

Ada cerita sikit kite ambik dari facebook. Hee >___<

Udin: "Pak, apa kentut dalam bahasa Inggeris?"
Pak: "Wind of change."
Udin: "Kentut yang tidak bunyi?"
Pak: "Sound of silence."
Udin : "Kentut yang ada ampasnya?"
Pak: "Dust in the wind."
Udin : "Kentut yang tak sengaja gitu?"
Pak: "Careless whisper."
Udin: "Kentut yang terhimpit?"
Pak: "Please release me."
Udin: "Kentut yang bau bangettt?"
Pak: "Killing me softly..."
Udin: "Kalau kentut beracun?"
Pak: "Don't speak..."
Udin: "Kentut malam hari?"
Pak: "Wonderfull tonight."
Udin: "Orang yang sering kentut?"
Pak: "Someone like you."......

hahahaha apa-apa jela .. :P

Selamat berhujung minggu bloggers ! Have a good sunday.
Hari ni kite gembira dan bersedih itu pasti tiba juga .. 


XOxo
____________________________________________________________________




7 comments:

  1. happy sunday michelle...happy2 selalu..:)

    ReplyDelete
  2. boley tahan lawak hari nih..LOL

    ReplyDelete
  3. killing me softly...hahaha..btl juga.bau sgt blh pngsan xbernafas..

    ReplyDelete
  4. halo.. belog ni lg comel.. x reti sy nak edit2 mcm nie :( x pndai.. btw.. sy nak copy pasal kentut2 ni.. nak post dekat fb sy .. bleh kan.. haha

    ReplyDelete
  5. hahahhaa... citer psl kentut la pulak..kohkohkoh...

    ReplyDelete
  6. hahaha.. semua title lagu.. hehe

    someone like u ya paling best.. hahaha!

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ