Thursday, April 11, 2013

Simple giveaway


hey hey hey ! >____<

#aku tak tahu nak update apa dengan blog aku ni.Kadang-kadang aku rasa nak delete je aku punya blog ni.
Actually dari dulu lagi nak delete tapi bila aku fikir  "at least nanti ko boring bole la ko layan blog" Tapi
yang tak bestnye bila aku takde idea nak update blog ni.Nak cerita hal diri sendiri  segan plak,terlalu personal nak cerita#
***Anggap je ni intro*** haha t___t

Actually tu bukan topik sebenar entri aku ni. Tapi memang tak lain tak bukan la , aku nak berGA lagi.
kehkehkeh >___< Kot-kot aku boleh termenang hadiah menarik yang ada tu. ngeee ^^'
Jom sama-sama juga memeriahkan GA ni,selain tu bole jugak tambah follower dan up trafik blog kamu :D


Tak lupa , thanks to dear Husna jemput kite join GA ni ;)

blog saya ni teda la kelebihannya sangat.Kelebihan yang ada cuma pink ni je. hahaha..Dalam blog ni saya menaip apa yang terlintas di fikiran saya je.Tapi sekarang apa yang terlintas di fikiran saya dah tak terlintas lagi dah. Ehh boleh gitu? >___<  Blog saya ni takde banyak widget.Rimas melihat terlalu banyak widget.Saya suka benda simple but nice.Tapi saya tak cakap blog saya nice cuma " I LOVE SIMPLE BUT NICE" :) tu je la.. Saya tak pandai buat entri kreatif macam awak awak dan awak. Teheehe.. 

Segmen tamat 13/04/2013
Apa tunggu lagi , banyak hadiah menarik menanti.
Good luck kepada para peserta ! :)

XOxo
______________________________________________________________


2 comments:

  1. ingat ktk mok polah GA tek.. hehe.. good luck.. =)

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ