Monday, April 29, 2013

nervous tak bersebab | errr -.-


Hi peeps !
Salam 1 Malaysia , salam sayang semanis gula batu perisa strawberry , masam masam
manis .. [act macam aku penah makan strawberry .. boleyy x?] 
tajuk entri x boleh blah !

Kenapa  aku selalu rasa nervous ?? kenapa eyhh? nervous tanpa sebab pun ada ..
Tetiba je boleh rasa nervous.keee aku sedang mengalami kekusutan hati? boleh macang tu??
mungkin bagus jugak untuk percambahan hati dan minda aku. ehhh .. -.-
lagi tambah nervous bila terdengar kucing mengaum. Gila tak nervous kalau kucing mengaummm.
Tak pernah dibuat kucing kot mengaum. ekekeke , merepek je >___<

Sejak nenek aku cemburu tegur aku ber"wechat" haritu aku dah jarang ber'wechat' walaupun
hati aku meronta-ronta nak berwechat , menyenget dan menyengal bersama mereka-mereka yang
terchentaa !! dan kadang-kadang tanpa nenek sedar , nenek sudah membuatkan hati cucunya terhiris.
hahahaha tak boleh blah ! padahal dia bukan cucu yang baik untuk nenek serupa kak ton.
erkk boleh marah kak ton aku samakan dia ngan nenek.
kawan2 jom wechat . kalau nak laaa. kak ton x paksa. ehh  :P

counting the day !
aku tunggu bulan MAY. ape yang baik dan tidak baiknya aku terima saja apa keputusannya.
Tapi aku berharap keputusan itu dapat membuatkan aku gembira seumur hidup!
sumpah aku akn gembira seumur hidup jika keputusannya adalah posotif !
Aku sudah letih , aku hampir berputus asa bila aku melihat orang lain sudah punya "masa
hadapan" ! sedangkan aku masih meringkuk dalam tempurung tanpa meninjau dunia luar.
Ececece .. kemain lagi. Tapi dalam hidup ni kita tak boleh nak give up! Apapun yang berlaku
itu sudah aturan Tuhan.Tuhan itu lebih berkuasa ^^ sabar itu penting !! 

Aku tak tahu motif entri ni apa tapi aku rasa ni sesaja nak meluah perasaan. boleh??

#kalau nenek-nenek sudah berkumpul perghhh banyak pulak cerita ..
tapi bila cerita terceritanya kisah lama seronok jugak mendengar :D

kbai 
XOxo



13 comments:

  1. kak ton ! jom wechat..err..tp kite xde wechat :P

    ReplyDelete
  2. btul tu,, tgah mncari motif entry ni hahah :) btw comeyyy tak kak ton,, mueheheh

    ReplyDelete
  3. yup.. penah rasa mcm ni.. tetiba cam x sdp hati... kena byk2 doa mintak dijauhkan dari perkara yg x baik... bgs la buat entri.. at least lega la sikit bila dah luah.. =)

    ReplyDelete
  4. hempon tak cggih lah nk we chat,hahaha

    ReplyDelete
  5. Kamek pun ngah neves nek towk. Tapi kamek neves bersebablah. Neves nak exam.

    ReplyDelete
  6. tunggu may untuk apa ? sambung belajar ek ? in sha Allah , ada la rezeki michelle tu . bella pun tgh menunggu jugak ni . hihi

    ReplyDelete
  7. Apa yg ditunggu bulan 5 ni yek...hemm
    Bertunang....?

    ReplyDelete
  8. Wah, nenek MJ guna produk kak ton ke??wakakak.. Errmmm.. apa yang kau nervous sangat tu?? Nak kawen or sambung belajar??haha..mana satu betol?? hehe.. :)

    ReplyDelete
  9. untungla ada handpon canggih. aku pkai 3310 jer. tak mampu nak install wechat..hoho

    ReplyDelete
  10. wah.. rahsia apa ni? cecite3..

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ