Thursday, May 10, 2012

"1st Giveaway By Iena Eliena"



hari ni nak join Giveaway by Iena Eliena .. 
ada hadiah menarik menanti taw .. :D tp aku tak mengharapkan hadiah2 tu sume taw (padahal dlm hati nak sangat) lalalala :D meh arr join sesama ..

 
 
taraaa comey dak? comel la,nama pun model kan ,, hihik. klik kat banner tu kalo nak join :)
segmen tamat 7 jun 2012 / Atau mungkin dipendekkan atau dipanjangkan
mengikut kesibukan cik iena
 
michelle dapat tahu tentang Giveaway nih dari Cik Iena je, thanks cik Iena jemput kite join ,, ^^,
sejak 2 hari nih kurang sikit BW bab tu ketinggallan heheee...
ok kat sini nak tag :::
jom kawan2 join GA nieee :)
 
ok dah siap ! :)

------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------

6 comments:

  1. jom2 join segmen baru saya,,hikhik http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmenjom-blogwalking-join-bloglist.html

    ReplyDelete
  2. alah sayang.tak boleh join lah. tak ada acc fb nak like fan page owner:(

    ReplyDelete
  3. BW sini. dari segmen yang sama.done follow u. jangan lupa follow balik k?salam kenal ^_^

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete
  4. Salam..
    sorry buat semua tertunggu
    iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
    iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
    so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
    nk tny pendapat korang..
    nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
    mintak bg feedback yer
    kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
    awal bln 11 ni iena pergi korea..
    sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
    walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
    please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

    email : iena@ienaeliena.com

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ