Sunday, May 13, 2012

Segmen : Follower Pilihan Niera





join segmen by Aisyah Humaira lagi..
klik banner kalo nak join :)

pesan dari Aisyah ::
tarikh akhir akan diupdate kemudian dan begitu juga nama peserta.
pemilihan berdasarkan blog yang ringan,tak serabut dengan gadjet yang bertimbun dan menarik hati :)
3 follower akan terpilih dan blog mereka akan direview selama 2 MINGGU :)

so apa tunggu? tp kan blog michelle takkn dipilih la ape2pun michelle join jugak :)
ok selamat bersegmen sume ^^,

---------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------

22 comments:

  1. bw here...meh jemput ke belog saya :)

    http://ameera2793.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. @NURUL AMEERA
    bek lah saya datang ke blog anda sekarang.. hehe :)

    ReplyDelete
  3. datang sini dari segmen yg sama...
    jemputlah ke blog miss z

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  4. NAMA PESERTA SELAMAT DI'UPDATE' !
    http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-follower-pilihan-niera.html

    TERIMA KASIH JOIN ^^
    mudah2an ada rezeki blog anda :)

    ReplyDelete
  5. visit dari segmen yang sama :)

    http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  6. Haii Nani dtg dr segmen yg sama....

    Jom dtg blog Nani :))

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  7. salam..saya singgah melawat..dari segmen same..gud luck ye..jom jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html thanx tau:)

    ReplyDelete
  8. dr segmen yg sama...

    http://farachew.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  9. Datang dari segmen yang sama .
    Blogwalking ke blog yang serba comel ni . Follow kalau sudi . :)
    http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  10. zz dtg dr segmen yg sama.. =)

    http://zierwazainal.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  11. salam.. singgah BW sini dari segmen yang sama.jom singgh blog sy.

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  12. hi bw n follow :) dari segmen yg sama

    http://embunkasehmutiara-kasehmutiara.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yang sama

    jemput-2 lah datang ke blog saya ^^

    http://apink221.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  14. Dari segmen yang sama
    Jemput lah ke Blog Alya dan jangan lupa comment di entry ini :)

    http://lovealyamaisarah.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  15. dr segmen yg sama..bw sini..

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  16. Salam.. yuyu dari segmen yang same..
    done follow u.. follow me back k..

    http://sayeshukepink.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  17. wow meriah meriah meriah ... hehe~
    thanks sudi singgah :)

    ReplyDelete
  18. Sggh dr segmen yg,same.. (: http://wpfkamal.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  19. hye...
    dr segmen yg sme ^^
    done follow
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  20. singgah dr segmen yg sama...
    http://loveranasyaurah.blogspot.com/2012/05/follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ