Wednesday, May 9, 2012

Segmen : Up Follower & Tambah Kenalan



lama rasanya tak join segmen.. so hari ni aku nak join segmen lak. walaupun aku sangat bersedih dgn berita perempuan dera budak dengan kejam sekali, aku gagahkan jua diri menaib entry ni.chewahhh :P ( ada kena mengena ke? ) lantak la ... tp memang kejam kan? sedeyyyy :'(
ok abaikan .. fokus dgn topik sebenar.
jom join segmen miss Z

klik banner kalo nak join
ok , sekarang nih follower baru 165.. alah baru lg la ,, :D
negeri kelahiran dari sarawak :)
meh datang sarawak, nanti sponser makan laksa sarawak.. hehe~~
nak tag semua yg ternampak entri nih :D

segmen tutup tak taw lg, akan diupdate kemudian :)

ok siap, selamat bersegmen ^^
ouh ya jgn lupa klik utk heartbeat aku tuh ,alaa yg bawah header tu .... hehehe ...
k bye !

-------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------

21 comments:

  1. salam
    singgah sini:)

    jom join 1st giveaway by cik iena..
    Busana Muslimah,Tudung Sulam Manik,Make Up Service & Domain + own domain email untuk dimenangi (^_~)
    Hadiah untuk tempat pertama,kedua dan ketiga serta hadiah utk top referral & terdapat hadiah tambahan utk dimenangi..
    http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html
    tHaNks(^_~)

    ReplyDelete
  2. eiii ne yg nak marah ne huhuhuh...
    xpa dear..miss z pun tak tahu napa dia jdi spesial kat blog awak header miss z tu hehehe

    makasi dear sudi join ^^

    ReplyDelete
  3. singgah sitok :)

    jom singgah blog kamek! :D

    http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  4. salam...

    singgah BW sini. jempt datang blog sy

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  5. salam...

    singgah BW sini. jempt datang blog sy

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari negeri johor..
    jum singgah blog kte.. =)

    like page kte klu sudi..

    http://natasya-pink.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  7. kite folo blog awk..

    http://mieysafie.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  8. thanks semua ..
    semua kunjungan sudah dibalas :D

    ReplyDelete
  9. Hai sarawakian blogger! :)
    Kamek dari labuan :D

    Terjah dari segmen yang sama:
    http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  10. saya Dari segmen yang sama.. dari labuan

    http://siamoycincai.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    dah follow :)

    ReplyDelete
  11. singgah sini & follow, follow balik klu sudi.. ehee, salam pkenalan ^_^

    http://surzilahhamad.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  12. meera blogger dari perak ...salam pekenalan :)meh terjah belog meera :)

    http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  13. Hi.. saya terbang kt sini follow blogger sarawak!:)
    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  14. Salam kenal k blogger Sarawak dari blogger Sarawak.. ^_^ jemput singgah blog k.. :)

    ReplyDelete
  15. singgah sini dari segmen miss z. saya lahir di Kuala Lumpur.

    Jemput ke blog saya ye?

    http://www.mohdnaser.com

    ReplyDelete
  16. Done follow u dear~thanks!! keepintouch always ! (:

    ReplyDelete
  17. awk awk.. kita nak cakap something at awk nih..
    kita nak cakap yg kita..
    SINGGAH SINI DARI SEGMEN YG SAMA .. hihihih ^,^

    ReplyDelete
  18. dr sabah :)
    http://akusijebat.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  19. hai .. sudah follow awk balik :) juga dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  20. singgah sini...saye dari selangor..thanks sudi follow..saye da follw awak balik ^^

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ