Monday, May 28, 2012

_prepair for GAWAI .. I'm busy (: _



hye awak awak awak dan awak ... hehe. Wahh GAWAI sudah dekat. Saya sangat gumbira :D
kerja aku kemas2 rumah saja lah, sapu2 sana sini .. berdebu weiii , mcm tak pernah disapu pula. haha .. mlm nie nak balut hadiah pula utk games. wahh seru !! memandangkan aku syiok hati sangat nak sambut GAWAI so aku jarang bukak blog. tak BW lg dah , tidak menconteng arang di FIBOX / SHOUTBOX geng2 blogger lain. tak join segmen dah ... bukan apa,daku sibuk. bukan taknak membalas kunjungan ke blog mereka2 yg sudi singgah di blog aku yg tak seberapa nei (: aku lg rindu nak BW ~
tp takpe , bulan june nanti aku mula blogging sampai lebam lg :D Masa tu nanti aku akan balas balek kunjungan anda yg singgah di blog aku.. (hati berbicara sendiri ... "ade ke yg nak singgah blog aku?" ) buat masa sekarang takde masa .. nak attend wedding kat rumah saudara lg .. nak jumpa someone lg. ekekeke :P
ok la got to go ! see ya ...

pasti rindu nak blogging nanti (:

----------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------

_SELAMAT HARI GAWAI_

18 comments:

  1. Wahh selamat menyambut hari Gawai, dear :)

    ReplyDelete
  2. owh sarawakian. comelnya. haha singgah sini. selamat hari gawai

    ReplyDelete
  3. owh sarawakian. comelnya. haha singgah sini. selamat hari gawai

    ReplyDelete
  4. wah.kemain nak nyambut gawai.hehe.selamat hari gawai :D

    ReplyDelete
  5. selamat hari gawai michell.. =)

    ReplyDelete
  6. salam..
    jalan2 kt sini & cik iena nk tag
    jom join.careeron9 buat segmen khas utk blogger
    http://www.ienaeliena.com/2012/05/wwwcareeron9com.html
    tarikh tamat:31 mei 2012

    ReplyDelete
  7. jm join segmen sy..
    http://missmyra0810.blogspot.com/2012/06/1st-segmen-by-missmyra.html hope awk dpt join..

    ReplyDelete
  8. jom join!
    http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    Hadiah :
    * Sebuah MP3 Player
    * Sebuah Phone Samsung
    * Sebuah Kamera Lomo
    * Button Badge K-pop
    * Inner Neck
    * 30 Bloglist Selama Sebulan
    * 10 Banner

    ReplyDelete
  9. eh, ade je yg dtg blog nie... saye... hehee xD

    ReplyDelete
  10. ttgdmsiv [url=http://abercromfitchensoldes.webnode.fr/#9134]abercrombie francek[/url] uorghwvc abercrombie pas cherb rwcmifnx http://abercromfitchensoldes.webnode.fr/

    ReplyDelete
  11. kxdjvldf errswjtd [url=http://sacxvuittonndesoldes.com/]sac louis vuitton prix[/url] fyqthafw sac louis vuitton prix tiklqgug pkkkosyb http://sacxvuittonndesoldes.com/

    ReplyDelete
  12. vdtt moncler pas cher wenqkd abercrombie france gxcpz http://chaussuresloubutinnmagasinn.webnode.fr/ a v z ru

    ReplyDelete
  13. Blogger: ♥♥ mael lambong ♥♥ - Post a Comment sjgnoy oxekyzb bvgoqm abercrombie kznkspxx louboutin femme orxqjjr dsbjs

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ