Tuesday, May 15, 2012

Segmen "Saya Blogger Hot" by Chegu Along



ok2 kali nie nak wat ayat sopan santun sikit sebab nak join segmen dari CIKGU. Cikgu Along .. murid2 diam2 ar .. respect cikgu taw. hehe .. BTW nak ucap Selamat HAri Guru untuk cikgu Along .. nanti ajar leklok ye .. wahaha aku nasihat cikgu plak. well nevermind,nasihat bagus utk cikgu :D nak tanya cikgu Along ngajar subjek ape? ekkekeee.. cebok nye saye :D

ok meh klik banner bawah nie kalo nak join yea ^^

Create your own banner at mybannermaker.com!

huuu hot2 .. saya blogger HOT, sehot cili yg berasap tu. kuikuikui~
nak taw lebih pegi klik banner hot tu :D
segmen tutup tepat jam 11.59 malam 16 Jun 2012

sini nak tag blogger .... ::
AKMA
ALYA
POYAK
mari bersegmen .. sory ye kawan2 kalo tak suka kena tag :D dah syarat mcm tu,saya dipaksa buat mcm tu. wakaka ... :) best ape join segmen kan ..

ok done .. selamat bersegmen utk kwn2 dan saya sendiri. hehehe :)

============================================
==================================================

11 comments:

  1. thanks michelle , dah follow u back dah :) eyh , u orang sarawak ka ?

    ReplyDelete
  2. awak awak..thanz taw tag saya,..hikhik..saya dah join:P

    ReplyDelete
  3. Datang dari segmen….as promise
    Sudah diletak URL anda dibloglist saya…
    Hanif blog bloglist - klik sini
    Bloglist adalah berdasarkan abjab
    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist

    Tiada paksaan..hehehehe
    Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.

    ReplyDelete
  4. hai michelle,
    selamat bersegmen ye =p

    btw ai follow sni :)

    ReplyDelete
  5. segmen meletop ni...hot..selamat bersegmen ye

    ReplyDelete
  6. thanks semua ..
    selamat bersegmen utk korang jugak :)

    ReplyDelete
  7. Arol nak join segmen nie tapi macam malu pulak. Sebab Arol tak hot pun! :D

    ReplyDelete
  8. @Arol Mubin
    yeke? sy lg tak hot tp nak join jugak~
    tu sekadar tajuk segmen jew ...

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ