Thursday, May 3, 2012

"SEGMEN NASZ : NASZ DAN SAYA ADALAH BLOGGER"

jom join segmen NASZ ..




klik banner kalo nak join ..

ok nak menjawab soalan (Ceritakan sebab korang jadi blogger.)
aku jadi blogger sebab aku suka la .. hehehe :face17: ok sebenarnya aku jd blogger sebab kat blog nih aku dapat luahkan isi hatiku. chewahh :face39: tambah2 lagi aku suka baca entry2 terbaru yg berfaedah ,, semenjak aku jd blogger nih banyak info aku dapat .. selain tu aku dapat kawan baru yg spoting ... kat blog aku dapat luahkan apa yg terpendam dan bukan nak kejar populariti seorang blogger ... kekeke ... itu jelah ye Nasz :face40:

yg nak join jgn lambat taw sebab segmen nih menjanjikan peningkatan trafik dan follower yang mendadak / jom la tambah kawan :face75:
segmen tamat mlm nih je jam 11 mlm 3 mei 2013 .. opss 2012 la genk !

ok done !
-----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------

5 comments:

  1. thanx sudi join segmen saya ni.

    ReplyDelete
  2. singgah dr segmen yg sama...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  3. @NasZ
    kegemaran saya tuh Mr,NasZ , yg suka wat segmen :)

    ReplyDelete
  4. @Masz Sidek
    terima kasih Masz singgah sini :) .. selamat bersegmen.

    ReplyDelete
  5. singgah sini dari segmen yang sama. jom ke blog sy ^_^

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ