Friday, February 15, 2013

duit-duit | Thank you PM :D


holaaa guys !
 
Kemain tajuk entri aku. -____-

Hari ni aku seronok walaupun jauh di susut , celah-celah hati dan jantungku
rasa tersayat sembilu. Wooo apakah? o___O
Aku rasa tertipu ngan sorang yang sangat aku percaya ni.
Even dia tak cakap dia tak tipu tp kenapa aku rasa dia tipu erkk?
Alaahh lantak ko la nak tipu.Aku benci ko wehh ! VENCI :P

Ok takpe lupakan kisah hati , tak leh nak layan sangat.
Nanti gugur berlinangan air mata darahku. Ehhh..
Kau tahu jah? hari ni aku ambik duit KERAJAAN dengan bangganya.
Yes banga kerajaan pilih nama aku yang comel dalam kategori makan duit mereka.
Yeahhh terima kasih aku dapat bantuan rakyat 1 Malaysia.
BR1M lerr brader.. rm250 jea, banyak le tu dari takde kan? kann?

Wooo banyak giler manusia-manusia bertuah dapat bantuan BR1M td.
penuh dewan.. Penat kaki aku berdiri tunggu turn ambik rm250 tu.
Dapat duit terus blah , bisik mak "jom pegi Kepsi"
"amboiiii" kata mak.. aku angkat bahu jea.
hahaha.. Lepas pegi kepsi terus beli baju + seluar.
Betapa aku memanfaatkan duit pemberian kerajaan tu kan.
Lepas habiskan beberapa not 50 tu balik rumah.
On the way balik tu check duit.
"Aikk sikit benau duit aku.rm150 je? mana rm200 lagi" ehhh..
bukan , mana rm100 lagi.padahal dah beli itu , beli ini..
Excited ngan duit sampai lupa dah habis dibelanja.Kuikuikui..

Best jugak dapat duit free kan?
tapi bila plak nak ambik aku kerja dengan kerajaan? hahaha..
next year harap-harap dapat lagi , lagi banyak lagi bagus. hahaha. TAMAK !
orang tamak selalu rugi ye dak?
tapi aku tak tamak , aku just gelojoh.muehehehe :P

Terima kasih atas bantuan rakyat 1 malaysia tu.
sayang PM ! wahh kemain :D

kbai | XOxo
_______________________________________________________


18 comments:

  1. blanje woii blanjee. guwa tak dpt. dapat pun beli buku. buku tak boleh makan. :/

    ReplyDelete
  2. wah best nyer..memang shopping sakanlah alyn kalau dapat macam tu...
    suka perkataan VENCI tu..:d

    ReplyDelete
  3. amboi kepsi" terus noo.hehehe..

    ReplyDelete
  4. wah!! bestnya dapat duit.. cia kmk juak... hehehe

    ReplyDelete
  5. waaa best nye..bole buat GA ni.

    psstt: program tu mcm maulidur rasul ke, marhaban ke kenduri2..hehehe

    ReplyDelete
  6. wah boleh ler belanja cenggini... ^_^

    ReplyDelete
  7. mici ko tu jimat2 sikit dpt duit camner nak kawin ni?? dpt duit asik soping jer kerja ko... manuk dgn itit ko dah belikan baju?? eh >..<

    ReplyDelete
  8. kmk belum ambik gk tok..nggu dkt2 expired date voucher bok kmk ambik..hahahahaha...

    #spons kmk deng..hihihihi..=P=D

    ReplyDelete
  9. wah..dpt duit trus shopping sakan ye..

    ReplyDelete
  10. Tahniah yek.....
    berbelanja sakan tu..hahahahah

    ReplyDelete
  11. belanja sampai tak ingat...
    dapat duit free memang syok nak belanja... :D :D

    ReplyDelete
  12. cepat jgk ko dapat,, aq blom lg weh.... kumupulan ke-2 katanya... hahahahaha...

    btw jgn la ko menci aq... aq syg duda2ku sekalian.. ehh hahahha

    ReplyDelete
  13. untunglahh tu :p hehehe
    fiqa tak amik ag voucher buku

    ReplyDelete
  14. dah dapat...kita payah nak dapat tau...

    wowww... nak sikit...

    belanja eksem padelpop ehhh...

    ReplyDelete
  15. ooooooooooooooo...sik best.sik belanja kmk tukkk..........

    kmk sik dapat gik oii...

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ