Wednesday, February 6, 2013

| handphone punya pasal | LOL



hye !
| Mohon jgn bosan tengok HYE di setiap entri aku |
hehhehe.
 
Sejuk-sejuk cenggini kan tetiba aku ter-rindu ngan dia plak.wahh ... hahaha.
Aku benci bila ter-rindu2 dengan someone ni.
sangat la annoying bila rindu tu tak terucap dek mulut.Agagaga..
Nak bagitahu rasa malu pulak,
Cettt sejak bila aku pandai memalu ni wehh?
 Aku bukan jenis orang tak pandai malu , tapi terlebih malu.
ehh apa aku cakap ni? errr whatever !
 
Tapi seriously , aku rindu dia.
Hok alohh tak rock kan? :P

 
 
 Ok dah , jangan nak feeling lebih. sedeyyy !

 PAGI TADI 
Pagi tadi nak hantar massage kat dia , dah taip segala isi karangan
ok then nak send , tak dapat. FAILED
then send lg , send dan send.
pung tak dapat. then try call lagi tak dapat.
"maybe celcom ada problem kot , internet pun slow"
hati berbisik merdu. Tak jadi send masssege.
Check kredit ada lagi.valid until 5 Feb 2013.
masih ada kredit lagi la.
 
 PETANG TADI
Ada massege dari kawan.
Then nak reply tak dapat jugak.
"Aik apasal ni"
Check kredit beberapa kali tapi ada lagi dalam 60sen gitu.banyak tak? :P
aku bertabah je dengan andaian celcom ada problem.
 
MALAM NI 
pukul 7 tengok SETIA HUJUNG NYAWA |nak bagitahu jugak ni :P|
 then terkedu" depan lappy bukak blog dengan kadar internet "wawa semput"
but still gigih lagi bukak blog..
buat wordless wednesday , tengok tarikh hari ni dlm lappy 6 Feb , rabu.
tengok tarikh dalam hp , 5 Feb,Tuesday ..
Hahh  5 Feb,Tuesday?? aikkk ,, keliru , check berkali-kali.
Errr baru aku menyedar diri date dalam handphone salah set.
Padan la nak send message tak dapat, hari ni 6 februari bukan 5 februari.
mean semalam dah kredit aku habis tempoh tp memandangkan tersalah set tarikh
maka celcom ada problem la katanya. hahaha ..
bagus betul kan ada handphone kunun banyak kelebihan
tapi kelebihan nya terlampau lebih sehingga salah set date , sendiri terkena.
hahahaha ketuk dahi sendiri.
 
kesimpulannya kat sini ,
jangan cepat menuduh tanpa usul periksa walaupun sudah periksa berkali2.
jangan cuai dalam mengSET tarikh dalam handphone anda.
hahahaha :P
 
ok bai
rindu dia .. ehh
XOxo
_________________________________________________________
 

3 comments:

  1. hahaha.. sendri slh pndai slhkan celcom! geleng kepala!! ;p

    ReplyDelete
  2. Celcom jugak dipersalahkan....
    Hehehheh...

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ