Tuesday, February 26, 2013

Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..


Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli..

Syarat : -
  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini Eraz Fadli kreditkan kepada blogger Mia Liana..

23 comments:

  1. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  2. good luck,,, Michelle, jemput join segmen kami yang tidak seberapa ni..
    http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/02/segments-my-cute-pets-by-affy-and.html

    ReplyDelete
  3. as salam..
    singgah sini dari segmen y sama! ^^
    salam perkenalan dari KK :)

    nice blog..

    ReplyDelete
  4. Hai , Mira dari segmen yang sama :D

    http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama. happy blogwalking^^. jom ke blog sy http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  6. deno tak sempat join segmen ni tapi deno nak blogwalking sini jugak!^^ hehe.. jom ke blog deno? :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Terima kasih sebab sudi join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Senarai nama akan diupdate dari masa ke semasa..

    ReplyDelete
  8. Senarai peserta untuk Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah dikemaskini sepenuhnya.. Jom blogwalking !

    http://www.erazfadli.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking-oleh.html

    Seterusnya, tunggu pengumuman blogger bertuah!

    ReplyDelete
  9. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli_26.html

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum... selamat berkenalan .. selamat bersegmen

    http://dzakircrew.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  11. dtg dr segmen yg sama..
    http://afiahani.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html
    salam kenal..

    ReplyDelete
  12. mcm yg selalu-selalu aku kumen MICI good luck and semoga penyertaan ko tersangkut barang limanamplo papan eh... ^_^

    ReplyDelete
  13. salam kenal ^_^
    datang singgah & jemput singgah
    http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  14. Hai..hani disini...Jempot ke blog hani yer...Kalau tak follow lg..Jmpot follow ye...nice blog...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkingeraz-fadli.html

    ReplyDelete
  15. Singgah BW here. sorry lambat done follow ^^ jom visit my site http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  16. Datang menerjah
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

    ReplyDelete
  18. dari segmen sama.
    http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum.datang sini dari segmen yang sama:
    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    nak ajak join contest pertama dari saya.harap sudi join dan doakan semoga mendapat sambutan ye.jom join,62 hadiah di tawarkan untuk 16 pemenang! :D

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ