Saturday, February 16, 2013

"2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away"


hye !

Hari ini aku godek-godek segmen dan GA saje.
Entri sebenau tak payah kot hari ni. Heee >__<

Kali ni dan kali pertamanya aku join GA dari Remyhazza
Aku tengok segmen dari dari blog MizRuha then terus join. :D

 
nak join klik banner.
 Segmen tamat pada  28 February 2013

 Jom sesama kita join segmen ni , support sesama blogger.
Saling berkenalan dan tambah follower.
Good Luck guys ^^

XOxo
_______________________________________________
  

7 comments:

  1. sis...thanks for support...all the best....harap2 bertuah nanti......

    ReplyDelete
  2. all the best dearie michelle... ^_^

    ReplyDelete
  3. Tuuut tuuut! Jemah singgah sini,dari giveaway yang sama! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    Jemah follow sini tau! ^^

    ReplyDelete
  4. lamanya sya tak datang sini..sory yer dear..bz setelkna diri kat tempat baru..:) hope sht ok..wahh rajin betul join segmen2 ni yer..moga tuah milik anda..yeahh :)

    ReplyDelete
  5. good luck buat semua yang join k..

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ