Friday, February 8, 2013

♥ First Giveaway by MarshMallow ♥


hye , holla everybody ^^

bagi menepati janji dengan dak comel ni semalam , 
wa dengan bangganya menjoinkan diri untuk first Giveaway yang dia anjurkan
hehehe ..
Tengok ni Aimi syg , wa datang ngan entri .
wa support lu sebagai kawan seblogger, sefacebook. hehehe ^^
mohon Aimi bagi kita menang. hahaha :P 
 random org tu bagi tepi je. hehehe *kidding*

Ok , lets start slowly .. erkk

 

michelle dah like page , dah follow dah add facebook. ehh ..

|| blog Aimi cantik , setiap kali masuk bloh Aimi ade je perubahan pada blog.
Nampak beno rajin kemas belog kan =D 
Seriously wa suka everthings dalam belog Aimi, especially header tu. Tip Top sangat =)
Background pink , everything pink, suka sangat.. Jiwa pink macam wa jugak. hehe ^^
Perfect !! ||

so sini michelle nak tag Elsalina and ALS
 
segmen valid until :: 7/3/2013
 
suka first hadiah ni . Awww ^^
 

ok Done
XOxo
_________________________________________________________________


7 comments:

  1. nak marshmallow yg betul boleh?? hahahah good luck smemog ko jadik pemenang mici...

    ReplyDelete
  2. waaa... nk jgk hadiah tuh... kene join nih... ahhahaa xP

    ReplyDelete
  3. cantik gilos dress tu ! kalau menang nanti bagi bella pinjam :P

    ReplyDelete
  4. hye
    dtg dr GA yg sme ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-marshmallow.html

    ReplyDelete
  5. hye, dari segmen yang sama
    farahin singgah disini :D

    http://ehfarahin.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-marshmallow.html

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ