Saturday, February 16, 2013

Segmen Pencarian BloggerStarz.


holaaa ^^

Hari ni urat saraf serta tubuh badan rasa tak berapa nak ok jea.
Sakit kepala hingga keluar bintang keliling kepala plus mata julung.
Esok dah ahad , cuti habis. Cuti habis tak best.Even aku hari-hari cuti
pun aku tetap rasa ketakBESTsan tu. hahaha..cam FELIK je perkataan tu !
Ok ini takde kena mengena ngan content body aku ni.huahua t___t

ok ini tiket pass masuk aku !

http://2.bp.blogspot.com/-hb9iQ7odYGQ/UQ1upaktmwI/AAAAAAAAJfk/KbOve4gZxcU/s400/SegmenPS0017.png

Since aku berblog ni banyak ler pengalaman pahit , manis , masin ,masam dan hampeh nye 
Pengalaman yang paling best bila aku kenal ngan sorang blogger retis dan comel 
ni dan blogger lain yang seangkatan sengal dengan beliau. ;)
Puyak ,Lina,Zaitul,Aima,Bella dan lain-lain juga sesengal mereka.Ehh :D
Mula-mula aku x sangka kami boleh jadi gila-gila bila komen2 tu.
sehingga la aku mula suka dan rasa rindu bila tak masuk blog setiap hari.
Mereka sporting sangat. Dan akhirnya membawa kami ke alam facebook pula.
Dimana beliau telah mengADD aku ke satu group blogger APAKAH dan MASIH CINTA.
Saling komen dan liking , ketawa sorang-sorang bila tengok komen sengal beliau.
Sejak itu juga aku dapat kawan sesengal beliau dari group tu.
Aku rasa dah macam kami 1 keluarga even aku tak pernah jumpa mereka lagi.
Bila mereka lepak atas para-para aku mula jeles.. Rasa nak terbang KL saat tu jugak t___t
Banyak perkataan baru aku belajar dari mereka.Yang sengal-sengal saja. Hahaha..
Aku harap kami still bersahabat walaupun sekarang aku dah x berapa nak aktif.ngehngeh..
Aku sayang derang ni wehh .. 

Pengalaman paling hampeh aku rasa tak ada.Ehhh...
POYO ada la kot. Ngee..
Pengalaman paling hampeh aku rasa bila aku nak follow balik blogger lain
tapi mereka tak tinggal link kat shoutbox or komenbox aku.
Nanti ada yang cakap aku sombong plak.Ini paling aku takut orang cakap aku sombong.
Sebabnya aku bukan sombong tapi poyo.Ehhh...
Lagi hampeh bila entri aku takde reader.huahuahua :D

Ok dah kot cerita best dan hampeh aku ni.
Memandangkan kawan-kawan aku semuanya sengal jadi 
"aku nak masuk bloglist GENG SENGAL"
Dimana ada sengal disitu aku nak.hehehehe ..

Segmen  akan tamat 21 Februari 2013.
Jom sesama join ;)
Ini entri segmen ke apa? Macam panjang je? ok whatever :P
Selamat bersegmen !

XOxo
____________________________________________________________

9 comments:

  1. selamat bersegmen dear... tetap akan berkunjung di sini sekiranya berkesempatan... ^_^

    ReplyDelete
  2. waahhh terharu beb... sob3x... aq nak naness bila ada nama aq ada kat tu... ada stock tisu x?? minta!!!!

    btw gud luck... smoga berjaya msuk dlm bloglis geng sengal ko tu!!! xoxo

    ReplyDelete
  3. thnx sbb sudi join.. nice one!! :D

    ReplyDelete
  4. tahniah XD

    http://www.projeksosial.com/2013/02/senarai-top-10-segmen-bloggerstarz.html

    ReplyDelete
  5. datang terjah..dari 10 yang terbaikk.

    ReplyDelete
  6. singgah dari dari segmen yang sama.

    Jemput singgah ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete
  7. singgah dari dari segmen yang sama.

    Jemput singgah ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ