Monday, September 24, 2012

♥ for you ♥

hey cute [^_____*] 
for you .. just listen ok :)

Astrid - Tentang Rasa



Aku tersesat menuju hatimu
Beri aku jalan yang indah
Izinkanku lepas penatku
Tuk sejenak lelap di bahumu

Reff:

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Tentang cinta yang datang perlahan
Membuatku takut kehilangan
Kau titipkan cahaya terang
Tak padam didera goda dan masa

Repeat reff [2x]

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Dapatkah selamanya kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya
 ♥♥♥

love , michelle
 
_________________________________________________________

12 comments:

  1. weh bb ko dah ok ke?? ni siap boh lagu lagi kat sini ne?? he he he dah berdamai letuewww ek?? >..<

    ReplyDelete
  2. whoaa ~~
    lagu tema utk angan angan aku malam nih .

    ReplyDelete
  3. AKAQ SUKE ..

    WAHHH .. MEKASIH ..
    WAT SUSAH2 JE TUJUKN LAGU NI TUK AKAQ ..

    HIKHIK ..

    OPPPPS .. TERPERASAN PLAK .. HUHU

    ReplyDelete
  4. feveret song ni :) suka sangat...

    ReplyDelete
  5. fevret song sya..

    jom baca entry sya dan tingglkn komen...
    http://chot91.blogspot.com/2012/09/graduation-day.html

    ReplyDelete
  6. Suka lagu ni, terdengar kt blog spe tah lps tu terus download ^^

    ReplyDelete
  7. adik kmk suka lalu jak lagu tok.. hehe

    ReplyDelete
  8. suka lagu ni~~
    bestnya dengar sambil blogwalking~~ ^_^

    ReplyDelete
  9. lagu fev ngan si dia..hahahahahhahaha

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ