Sunday, September 9, 2012

jahatnye aku !


hye uollssss ! happy sunday peeps ..
ok meh sini nak citer ...  disebalik muka aku yg comel lg baik hati ni kan .. opsss sila muntah darah ngan ayat yg aku bold kan tu.dah ke?  ok timer kaseh .. sebenarnya aku suka , suka sangat apabila ada org calling aku .. lebih2 lg time tdo waktu mlm buta .. aku suka , suka sangat tak jawab bila ada calling masuk. Even aku sedar hidop2 pun aku biarkan aje hp aku "berjoget2" sendiri ...
Just now kazen [cousin,sepupu] call .. aku tengok hp n nama kazen tertera kat situ. ok setakat tu je aku letak hp dan blah. Hp biar je bunyik sendiri.. Jahatnya aku ... tp bukannya apa , aku bosan.. bukan bosan diganggu, tak terfikir org ganggu tp aku bosan plus malas sebab nanti aku jawab call takde mende nye pun nak cakap.. banyak lagi diam daripada cakap. dengar bunyi nafas turun naik je dari lobang hp tu.. hahaha ok!
memang takde mende pun nak cakap ... "nama gaga nuan , ma berita ,erkk dah makai , mana yg lain and blablabla ..." ok faham bahasa tu? itu bahasa aku. lau tak tahu sila bertanya , tak bertanya sila sesat jalan ;P

aku sedar aku jahat , sadissss dan hina tak jawab kazen call ...  tak lah kazen buat aku bosan atau aku tak suka dia tp like what I said tadik la ... tak tahu nak cakap pe pun. sometimes aku jawab jugak lah panggilan dia. tak le kejam sangat kan...... kalau face to face lagi suka nak borak,boleh bisik2 .. dlm hp pun boleh bisik2 tp tak selamat maseh boleh didengar org lain yg suka usya2. ehehhehehe~~~ 
sory la cuzzie , nanti kite f2f kite borak panjang2 erk sampai air liur basi -___-
ok sekian ! ADIOS
jahat ke aku????


hidung wa besarrr :D

__________________________________________________

8 comments:

  1. ok !
    nasihat aku laa kan .
    better kau buang je handphone kau .
    haha ! apa guna ada handphone tapi tak nak jawab call ~
    weyhhh ~nak garu misai boleyyy ????

    ReplyDelete
  2. wah...sama la..kmk pn pia juak..mun da owg col mlm2, ng xkn diangkat..especially mun tme kmk tdo..mun x off hp, dpolah kmk silent hp ya..haha..:D:D

    ReplyDelete
  3. weh itu bukan jahat itu namanye SENGAL keh keh keh... aku pun cam tu gak.. lagi dasat aku silent kan pon aku kadang2 tu sampai berhari2 aku x sedar ada msg, noti, incoming ha ha ah boleh?? aku cuma jawab utk panggilan yang aku tunggu jer mua ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  4. @yoon da-hyun wahhh .. cadangan yg bagus. haha :P
    jangan sentuh misai sejeput aku tuh ! haha ;D

    ReplyDelete
  5. @cikQue haha .. aok sama juak. malas mok jawab,nyaman gk tdo. hehe ~~

    ReplyDelete
  6. @paripariputih lega aku ko tak kata aku jahat. sengal? kira ok gak tu,ada jugak ko ikut sengal. hahaha ... wahh ko tu sadis namanya tu lau berhari2 silent hp.a;ah sama , tunggu panggilan org yg aku suka je. ahaha >..<

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ