Wednesday, September 19, 2012

situasi bila lu akan rasa pelik .. kottt

 heyy uolsss ...
Hadirin dan hadirat sekalian , berdirinya saya disini ... Ecececee macam mau bagi ceramah pulakss. Hihihihi ... Okok just back to the main menu topic ...  [n___n]
aku rasa pelik jugak nih , tak tau pula apa uollss akan rasa.. HEHE

SITUASI 1  Lu lama tak jumpa member2 lu ni , then lu ngan rasa happy datang arah mereka and tegur,macam beriya2 sungguh tapi suddenly member lu ni bagi respon nak tak nak je , hampeh .. then lu plak terpaksa buat muka seposen.. malu sendiri. Nak tak nak lu terpaksa angkat kaki.

SITUASI 2    Lu text kawan/bf/gf lu , kiranya lu nak gurau-gurau , kacau-kacau kawan/bf/gf lu ni la tapi dia terus tanya lu nak apa , macam serius je sedangkan lu sesaja je nak kacau dia.. mati terus mood nak texting .. kalau org buat gua mcm tu gua makan hati,gua layan dia dasat lagi dari tu .. HAHAHA !

SITUASI 3   Lu tak tahu pape tetiba semua member2 lu boikot lu

SITUASI 4   Lu ngan member lu tengok citer lawak dan lu ketawa terbahak2 tapi member lu buat muka tah pape .. "ehh takde perasaan ape?" - lu plak tahan-tahan je nak ketawa

SITUASI 5   Lu tengah syok baca entri gua ni tetiba lappy lu padam padahal baru beli semalam, battery on charge ... lu sah2 pelik kan? [^___^]
 
 Y U SO ANNOYING ME ?? HAHHAHA

 
 

SEKIAN
___________________________________________________

15 comments:

  1. tak suka semua situasi di atas!
    hahaha

    ReplyDelete

  2. SITUASI 1 Lu lama tak jumpa member2 lu ni , then lu ngan rasa happy datang arah mereka and tegur,macam beriya2 sungguh tapi suddenly member lu ni bagi respon nak tak nak je , hampeh .. then lu plak terpaksa buat muka seposen.. malu sendiri. Nak tak nak lu terpaksa angkat kaki ~ aku penah kena baru2 ni masa bulan posa.. nyesal aku peluk dia siap lagi pipi... dia cam nak x nak jer.. ouhhh malu beb...

    SITUASI 2 Lu text kawan/bf/gf lu , kiranya lu nak gurau-gurau , kacau-kacau kawan/bf/gf lu ni la tapi dia terus tanya lu nak apa , macam serius je sedangkan lu sesaja je nak kacau dia.. mati terus mood nak texting .. kalau org buat gua mcm tu gua makan hati,gua layan dia dasat lagi dari tu .. HAHAHA ! lepas tu aku akan DELETE je no dia dah dia dia sekali lam hidup aku bole??

    SITUASI 3 Lu tak tahu pape tetiba semua member2 lu boikot lu ~ sedangkan cik senduk pun kena boikot.. nika pulak aku yg retis..?? lagi le yg jeles tetiba nak boikot aku ha ha ha T..T budget sedey der lau kena cenggini..

    SITUASI 4 Lu ngan member lu tengok citer lawak dan lu ketawa terbahak2 tapi member lu buat muka tah pape .. "ehh takde perasaan ape?" - lu plak tahan-tahan je nak ketawa ~ ni kalau aku pun setakat citer lawak slpastik aku pun x mo gelak buang karen jer...

    SITUASI 5 Lu tengah syok baca entri gua ni tetiba lappy lu padam padahal baru beli semalam, battery on charge ... lu sah2 pelik kan? [^___^] ~ mungkin ko beli b3 cetak rompak kot?? ha ha ha

    ReplyDelete
  3. ur text annoying me !!!!!
    gagagaagagag

    ReplyDelete
  4. hahaha...bateri lappy kmk dh rosak bh..ya la padam tek...hahaha..=D

    ReplyDelete
  5. yg no 5 ya salu kenak..laptop bengong..asa nak ku tikam ke sungei dbah rumah jak..

    ReplyDelete
  6. weii aq nk komen.. waaa pnjang bejeler komen kak pp.. tabek springg kat dio.. hew2..

    stituasi 1, klu aq jumpa member mcm ni, baik aq xpayah ada kwn mcm tu.. ceettt... memenatkan je..

    situasi 4, yang ni aq blom pena jumpa lg.. mgkin dia ada masalah deria ketawa sebab tu la kot dia xgelak wlupun xlwak, TP lg pelik bila benda xlawak dia gelak.. MOHON call rumah sakit jiwa secepat yang mgkin!!

    situasi 5, aq xpena lg syok baca entri ko tetiba lappy aq mati.. tp klu black out tu pena la.. hahaha.. serius keadaan itu membuatkan aq berasa gila..

    ha ha ha.. pinjam gelak kak pp sat noh.. qq

    ReplyDelete
  7. @yoon da-hyun annoying tak annoying , sapa kacaw aku caw. HAHAHA :P

    ReplyDelete
  8. @Momo aiee xboh tikam bagi ngan kamek ada juak untong. HEHE :D

    ReplyDelete
  9. @khairolina HAHA babu aku nie si LIna ..
    kalo black out tu gua tak heran kalo lu nak gila sebab gua tahu lu penakut. hahaha =D

    ReplyDelete
  10. @Michelle Hopell wa xtakut.. wa brani... lu yg tkut.. hahahaha

    ReplyDelete
  11. hehe..nsb xpnh kena utk sume situasi..=)

    ReplyDelete
  12. Ok..PP dah komen panjang sangat..aku nak komen jugak ler....tarik nafas....

    Untuk semua situasi tu terimalah seadanya ...dah nasib badan nak kena macam tu...heheheheh

    ReplyDelete
  13. setiap org ada sikap masing2 la...muehehe

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ