Friday, September 21, 2012

masok lagi ~~

hey uollss ..
Hari ni agak best dari hari sebelum nie .. sebab hari nii hujan. Maka suasana menjadi sejuk so aku suka sejuk. heheehe tido pun beshhh ... [^____^]

Tapi yang tak bestnye siang tadi uncle aku call cakap aunty masok hospital .. hurmm hospital lagi. Asyik-asyik masuk hospital. Actually mula-mula dulu aunty aku kencing manis , agak teruk jugak sebab dia rahsiakn penyakit dia untill kaki dia jadik buruk .. sehingga sekarang penyakit dia semakin teruk + penyakit-penyakit lain lagi .. selang satu hari dia akan pegi hospital. kesian dia ...

Ini pun aku dengan parents baru je balik dari hospital ... Baru je beberapa hari dah keluar hospital dahhhh masuk lagi. Aku pun tak paham sangat dengan penyakit aunty aku ni.. kejap baik kejap tak baik , kejap stop kejap datang balik .. Yang aku tahu aunty aku tak boleh makan dan minum banyak sangat. Tapi aunty aku ni degil , dia makan jugak banyak-banyak. kalau tegur dia akan cakap takde ... dia akan cakap 'kami ni bukan doktor nak bagitahu dia' Ish ish ishhhh .. kadang-kadang dia marah , mungkin marah sebab letih ngan penyakit dia tu , tension mungkin ...

kadang-kadang timbul rasa benci pun ada sebab aunty degil sangat .. Yelah , kita kesian ngan dia kan. Dia sakit kita pun susah ... kalau dah sakit ni memang semua pun akan risau. Hopefully aunty akan sembuh seperti selalu .. Amen +

 

Doakan aunty aku cepat sembuh .. TQVM
Till now .. May God bless her ♥♥♥
ADIOS
__________________________________________________

12 comments:

  1. moga aunty lu cepat sembuh :D

    ReplyDelete
  2. kau kena jadi doktor dulu ,
    baru dia dengar nasihat kau :)
    pe2 pun, semoga sembuh .

    ReplyDelete
  3. mici bila ko dah masuk ke dunia alam umuq 40 an... maka secara automatik ramai le "penyakit-penyakit" yang ingin mendampingi ko mohon nak lepak kat body kau... :P

    mcm aku ni ada HBP tapi aku tak makan ubat... bole?? >..<

    ReplyDelete
  4. semoga ur aunty cepat sembuh..macam2 budak2 pulak degilnyee..

    ReplyDelete
  5. smoga ur aunty cepat sembuh..amin.
    ^_^

    ReplyDelete
  6. huhuh. ade sebab dia taknak bagitau penyakit dia. jangan marah2 tau :D hehe. btw hope dia cepat sembuhh :D

    ReplyDelete
  7. Hopefully, He shall recover soon. Amin =)

    ReplyDelete
  8. Berapa umur aunty..mesti dah tua kot..
    Orang tu macam ni..degil..heheheheh
    Susah sebenarnya nak melayan perasaan orang yang lebih tua ni..kita kena banyak bersabar

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ