Friday, September 28, 2012

SEGMEN E'RAZ FADLI : BLOGWALKING

hye uollsss 
gua nak join segmen ni ...

meh join segmen sesama ..

http://2.bp.blogspot.com/-UcmU20W1_Sk/T3pjvSKaA6I/AAAAAAAAAZk/XuaoGTRWRK8/s1600/BlogWalking+Eraz+Fadli.jpg 
 
klik je kat banner untuk join ..
 
segmen tamat pada 1 oktober 2012 jam 8 pagi ..
 
ok Im done .. how about you? lets join together2.. hihi [^____^] 
simple je kan ..
___________________________________________________________
 
 

12 comments:

  1. belom termampu nak follow segment ni.. ni pung aku mai sambil menggesot :P

    ReplyDelete
  2. done follow you.. terjah dari segmen BW yg sama.. salam ukhwah..jom follow back ! :D

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sebab sudi join segmen ni.. Senarai Peserta SEGMEN E'RAZ FADLI : BLOGWALKING telah disenaraikan.. Jom terjah link masing-masing di link SEGMEN E'RAZ FADLI : BLOGWALKING atau link dibawah.. :

    http://www.erazfadli.com/p/peserta-4th-segmen.html

    Selamat Berblogwalking.. ;)

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama
    jom ke blog saya.. :)

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama :) dah follow awak ~
    http://affiqahfarahain.blogspot.com/2012/10/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

    ReplyDelete
  6. Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

    ReplyDelete
  7. http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/10/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

    dtg blog yg cute ni lagi..

    ReplyDelete
  8. salam kenalan
    dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  9. salam..

    singgah dri segmen yg sama.. salam kenalan..

    http://arnissastory.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ