Wednesday, April 11, 2012

interview oh interview

hye sumeee .... selamat berhari cuti ! cuti pertabalan Agong baru la kan ........ hehe. ada yg tak tau ni yer :D oh ya, kali ni mo citer pasal pengalaman berinterview pulak. haha~~ apa? ohhh,interview nurse je .. :D ni sudah masuk kali ke-3 aku pegi turun naik bangunan bertingkat2 pasal nak dapat job nurse tu. tapi punye la payah aku nak sangkut. ape aku ni tak layak ke? dah tu nape panggil aku interview? susah2 postkan surat tu utk aku. kalo berminat ambik je lah aku ni jadi nurse. ngehngehngeh~~~ marah? ohh tak laaa .... hehe :P

aku nak jadi nurse la ......... sebab aku sesuai jadi nurse. kuang3~~~ :D kalau kan aku dapat job tu (berangan2 la ek :P) aku mau jadi nurse yang baik dgn pesakit die. harus la kan ......? hehe. takde la mcm sesetengah nurse tu,mcm sombong je, apa nak sombong dgn job nurse tu kan ? org lain pun ada job. menyampah doh =.= (bukan mengata k,,kebenaran yg semua org patut setuju) hehehe~~

takpee2 , kalo kali tak dapat lain kali aku naik bangunan lagi lah., tak kisah tinggi mana pun bangunan tu aku naik jugak lah ! hahaha~~ nanti tu aku kenyit2 mata pule dgn abg interview tu kot2 dapat sangkut. hahaha~~ merepek kau !! :D

tp bez jugak , kiranya ada pengalaman berinterview arh aku ni. hehe~~ sapa2 nak tanya cara2 berinterview mai la datang tanye, ngehngehngeh ,,,,,,,, :D

uiiii !! baru2 ni aku interview kan .... aku rasa nak nangis je. tak tau la rasa sebak je bila sampai kat depan pintu keluar masuk. hahaha~~ takkan la pintu turun naik pula. lalalla~~  yang aku benci tu abg ngan makcik yg interview aku tu komen tentang kasut aku pakai masa tu. bukan kasut la,sandle ok :D nak tau diaorg cakap ape? diaorg cakap "kasut u pakai bukan kasut utk org berkerja? !" lepas tu aku jawab ... " ishhh,korang tak tau ka yg aku memang belum bekerja? apa daaa .. " haaa ,,, berani kan aku jawab? sungguh berani la dalam hati tuu ........ hahahaha. gila ko mo jawab mcm tu. :D

yang untungnye kan aku calon pertama .. untung sangat la sampai menggeletar kepala lutut aku nih .. hahaha.nebes giler la aku masa tu ....... tak penah2 nebes mcm tu .. kalo bole nak buat2 pengsan je tp takut nanti aku tersenyum pula time pengsan tu ! hahaha ... ambik kau ! :P

aku fikir kan yang aku takkan kena panggil lg interview tu sebelum ni ...... tp syukur la masih ada peluang. lagipun aku tahu diaorg memang berminat ngan aku yg sweet ni. huahuahua~~ tp masih jual mahal dgn aku, kan?? kannnnn~~ hehehe :D

o_O sudah2~~~ tapi yang pasti pengalaman itu best dan sangat berguna~~

THANKS GOD
~

1 comment:

  1. semoge dapat jadi nurse seperti yg diimpikan :D

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ