Wednesday, April 25, 2012

apa ni wei? baik tak payah la

:65:aku sering je tengok benda camni jadi, lebih2 lagi kat fb tu ... mesti korang pun ada perasan benda ni kan:s: kalo ada status or photo2 korang yg di komen oleh kengkawan atau sesapa yg kata "cantek awak nih, comel,lawa" .. segala mcm kata2 terkeluar lepas tu bila kite check balik photo atau status lama tiba2 komen kita je yg tinggal :x: ni aku marah ni .. marah :14: terus jantung aku rasa nak kerat 18 je org tu kasi sengat sama dia:x:
baik tak payah la nak komen2 kalo lepas tu delete balik:r: takyah nak habiskan tenaga teketak2 taip lepas tu delete balik:119: aku cadangkan baik ko lempar je laptop atau binatang apa ko guna utk komen kat tasik biru tu. hahaha , habis laut ko kuning ye:s: takpe,aku berehat bersama kit kat dulu :131: even aku tak puas hati ni dgn sikap pengguna fb masa kini. cisss:119: lalalla ...
dah rasa mcm org bodoh pulak bila sembang sorang2 kat status / photo sendiri .. kalo jumpa benda cmni jgn heran la,pasti ada org nak kena pang buat keja camni:119: tak bole ke komen tu biar lekat dgn gam je takyah nak delete2 lg. hisss,nanti ada plak org cakap "asal minah ni komen sorang2:120: takde ke org nak komen sampai komen sorang2 siap tergelak2 cakap aku memang lawa pun ...." kan dah mcm perasan cakap sorang2 kat status sendiri:119: malu la wei kalo ada paparazzi tertangkap fesbuker yg syiok sendiri komen kat status dia sorang2 :face11: :d: kan aku jap:119:
kalo takut gf/bf tahu pasal apa korang buat kat fb,puji pompuan or laki sana sini baik takyah nak komen:119: lagipun tak baik nak puji orang lain kalo dah ada pacar tu .. kasi puji je bf/gf korang tu even tak lawa mana pun:119: :face17:
buang masa je nak bising dgn hal camnih. jangan ko kata hal kecik:x: cuba ko lah cakap sorang2 kat status ko tuh:119: cer citer apa ko rasa:120: kalo tak rasa pape rosak lah ko tu :face56: belah lah

apa ni wei? baik tak payah la
kpd sapa2 yg suka buat camni insaf2 la ek. kalo ko kena camne plak:120: ada suka hati tak:s:
pannngggggg :119::119::119: kasi sedar sikit ... sori la weiiiii~ belah la:x:
terkasar bahasa,mintak maaf ......

_adios amigoshhh_
-----------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8 comments:

  1. btul tu..ifa pun pernah kena cam 2..org mcm nie baik buang laut..hahaha=D

    ReplyDelete
  2. @Sh Hily
    kan Ifa?
    kena bg penyesalan sikit org camni
    hehe :D

    ReplyDelete
  3. @Sh Hily
    kite buat balik plak kat org camni
    hihi :)

    ReplyDelete
  4. ada kebaikannya tu klu wat cam tu.haha..kita nak tgk plak apa drg rasa..macam2 ada kali..haha=D

    ReplyDelete
  5. @Sh Hily
    alang2 block je org tu
    hhehe~
    jahat ni :D
    amboi suda tukar gamba die :D

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ