Monday, April 23, 2012

Segmen "Saya sayang blog saya sebab..."


 

comelnye header hihi ...
ok2 memandangkan tuan punya belog menjemput so dengan senang hati aku join segmen die .. thanks tuan punye belog ek ^^,
klik link for more info

nak citer la,saya sayang blog saya sebab belog saya ni sudah lama saya tinggalkan semenjak saya punya account blogger ... hihi :) kecian die .. melalui belog ni jugak saya dapat tambah kawan baru ,saya seronok berblogwalking dan berkerjasama dengan mereka yg sudi :) yang tak sudi saya tak pakse pon ... tepi saje lah ko ^^, saya sayang belog saya sebab saya suka tengok background blog saya yg cumil tu ... hehehe.. perasannye :D
ok cukup ! SAYA SAYANG BLOG SAYA ~ YEAHH ! ngehngehngeh ...

tag ::

ok done .. selamat bersegmen ____

------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13 comments:

  1. thanx dear join~ sy pn suka background awk ^^

    ReplyDelete
  2. @AlyNn NyzAa
    saya pun suka awak punye
    simple but nice :)

    ReplyDelete
  3. tq ^^ senarai peserta >> http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmen-saya-sayang-blog.html

    ReplyDelete
  4. hye,,,,

    sy pun syg blog sy,,
    jum folo2,,

    dr segmen yg same,,
    http://sarakassim.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    thx :)

    ReplyDelete
  5. miss z datang...
    dari segmen Alynn juga...
    jemput datang blog...

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    ReplyDelete
  6. As-salam..
    datang dari segmen "SAYA SAYANG BLOG SAYA SEBAB.."


    http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.html
    sudi-sudi datang ke blog saya. salam perkenalan dihulurkan..

    ReplyDelete
  7. salam singgah dari segmen yang sama..salam kenal

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    ReplyDelete
  8. Salam kenal.. Dari segmen yang sama. Sudi2lah datang berkunjung ke blog :)

    Link Entri

    http://www.pinkizluv.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab/

    ReplyDelete
  9. Salam , bw cnie
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    ReplyDelete
  10. singgah sini,,happy blogging..

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    ReplyDelete
  11. happy blogging all~~

    semua sudah saya jejak :)

    ReplyDelete
  12. blogwalking sini .

    jom lawat blog faizahjasmie .

    http://serikandi95.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    ReplyDelete
  13. hana dtg sini follow sekali follower ke 109

    http://marsgreen.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ