Sunday, April 29, 2012

Segmen:Bloglist Mei By Pecinta Pink

Pencinta Pink here I come .. :D
wah maju sekarang follower semakin up , hehe ..


klik link ~~

wowoww cepatnye up follower~ hari tu singgah baru 200 lbh je .. td tengok entry follower suda 600 :D bagus2,blogger maju ni wei .. hehe.
komen tentang blog awak ye? tak baik ni nak komen2 blog org tp memandangkan tuan tanah sudah berkata begitu what to do .. hehehe. ok bagi saya blog pencinta pink ni PINK la. :D cantek,kemas,simple but cute ... sedap la mata memandang .. no bad komen utk blog pencinta pink. SuKA !
thumbs up dear ~~
--- keep blogging ya ---

Tarikh tutup:30 April 2012 iaitu pada pukul 11 Malam ... jangan lambat .

selamat bersegmen dgn pencinta pink :)

--------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------

14 comments:

  1. wah..nak join jgk..btw ifa tag awk lg..

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  2. dear thanks join , kalau awak ade buat entry nty inform sy ye, boleh semak senarai blog yg join dkt :

    http://missobsesi.blogspot.com/2012/04/senarai-kawan-kawan-bloglist-mai.html

    ReplyDelete
  3. hai,,thanx ye join segmen saya..blog michelle awesome:D hikhik

    ReplyDelete
  4. salam.senarai peserta da update di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/update-senarai-peserta-segmenbloglist.html bole la bw..hikhik

    ReplyDelete
  5. terjahhh blog awak dr segmen yg sama ^^!

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/04/segmenbloglist-mei-by-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  6. singgah sini dari segmen yang sama sambil follow..lalala~

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/04/segmenbloglist-mei-by-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini,,happy blogging..

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmenbloglist-mei-by-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  8. wow meriah !
    happy blogging alls xD
    semua sudah michelle terjah !

    ReplyDelete
  9. hi michelle.... terjah sini juga.... :)

    ReplyDelete
  10. dtg dari segmen yg sama , singgah dan follow , hee http://ehbloger.blogspot.com/2012/04/segmenbloglist-mei-by-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  11. Singgah n Follow =)

    Join segmen ni..

    http://lindazehan.blogspot.com/2012/05/segmen-1-linda-cari-bloglist-mei.html

    ReplyDelete
  12. saya dtg membalas kunjungan... nak follow u back cmane ye..

    http://farachew.blogspot.com/2012/04/segmenbloglist-mei-by-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  13. saya dtg utk membalas kunjungan sambil follow sini... jemput ke blog saya dan follow sekali...

    http://diariesaya.blogspot.com/

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ