Friday, April 20, 2012

CONTEST : I LOVE MY FRIENDS


:face17:aku tengok cam best je contest ni .. tp bukan sebab hadiah2 dia tu ... aku bole ape topup sendiri .. :face12: hihihi~~ ni pasal contest ni tentang kawan .. I:t:my friendsss ,,, nah fren aku bagi :34::41::42: makan la jangan memalu ... hehehe.




taraaa ... contest by aqma dawilyz .
http://aqmadawilyz.blogspot.com/
untuk maklumat p link tu ye ... :face75:

nak tengok muke comey kawan2 aku tak:s: jom buka mata besaq2 .. hihi~~

taraaa !!! comey kan:s: hehehe ... tu la kawan saya :face42: lalalala ...
kenape saya suke kawan ngan diaorang :s: sebab ini olang banyak happening,banyak cerita dan yg paling penting kite org 1 kepala maksud die sama2 gila hihihi ...

ok2 tak bole cakap banyak la ... hari hujan takut kena tembak petir pula .. ahhaaha ... betul,serius ni :face58:
 

6 comments:

  1. Dear.. thanks for tagging.. very2 tq :) ...wish luck yer.. and terasa nak join juga bagi cukup 20 org join, supaya contest ini x dibatalkan n awak boleh menang.. hehee~
    ps: teruskan beri ikan sy mkn... heheeee :D

    ReplyDelete
  2. @Nur Imelia Ibrahim
    takpe la,saye pasti menang nyer :P
    ok takde masalah,biar ikan awak gemok gedempol
    hihi~

    ReplyDelete
  3. http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/contest-i-love-my-friends.html

    hye dr blog yg sme..jmput dtg polo me k.. ;) kwn itu indah kan... ;)

    ReplyDelete
  4. good luck awak...

    http://keilawrites.blogspot.com/2012/05/contest-i-love-my-friends.html

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ