Thursday, April 26, 2012

"SEGMEN NASZ : FOLLOW DAN COMMENT"

hye korang ! jom join segmen Mr.Nasz



klik link kalo nak join ...

jgn lupa vote http://goo.gl/ZdZT9 utk Mr.Nasz ni keh :D
Segmen ni  buka sehingga 11.00 malam ini (26hb April 2012) saja. 
don't be late ..

selamat bersegmen
-------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------

20 comments:

  1. haha..ifa sesat cnie dari segmen yg sama..jgn bosan klu ifa dtg2 ari2 kat cnie ok..^_^

    ReplyDelete
  2. @Sh Hily
    ouh takpe
    nanti michelle terjah ifa balik plak :D

    selamat bersegmen dear :)

    ReplyDelete
  3. As salam...

    Sis jengah dari segmen sama....
    sememangnya tak susah nak meninggalkan komen di blog kalau kita dh awal-awal set TIDAK sebarang word verification. Mudahkan!!

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  4. singgah dr segmen yg sama...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  5. list untuk blogwalking dah sedia untuk diblogwalking sambil follow dan comment. sila2lah terjah link kat bawah:

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/blogwalking-sambil-follow-dan-comment.html

    terima kasih sekali lagi kerana sudi join segmen saya ni. hehehe.

    ReplyDelete
  6. tak join tapi nak gak nyemak kat sini^^
    http://arisyalee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Follow dan komen cni dri segmen same....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    ReplyDelete
  8. Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :D

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    ReplyDelete
  9. Meninggalkan jejak.. dr segmen yg sama...

    http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    *maaflah ayat copypaste... ;p

    ReplyDelete
  10. Salam...
    Salam perkenalan...sambil datang dari segmen Mr Nasz...Done follow blog yang cantik ini... jemput singgah ke blog sya bila2 ada free
    http://hazhatikuxlgkemek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    TQVM

    ReplyDelete
  11. Hai ! Ieqa datang dari segmen yang sama , kalau sudi meh lah singgah blog ieqa yang serabai ni . Hee :)

    http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    Done following you ~ :)

    ReplyDelete
  12. budak ney dtg dari segmen yg sama .

    done follow sini :)

    http://sikecikteyqa.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  13. Yuhuuu Emma singgah sini =)

    http://emmaeema.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  14. thanks all~~

    kunjungan anda sudah terbalas :D
    happy blogging ya !

    ReplyDelete
  15. Datang dari segmen yang sama.
    Datang tinggal jejak dan follow.

    Singah2 la ke blog saya juga. (^_^)

    http://fienazzuki.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. hai michelle..jenjalan kat sini n tinggalkan jejak dari segmen yg sama

    http://chintahati81.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    ReplyDelete
  17. hye awak..
    jalan2 cari kawan ^_^

    http://www.lindaannur2008.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  18. salam..sy singgah bw sini..dtg dri segmen same:) jmput sggah ke belog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html terima kaseh(^_^)

    ReplyDelete
  19. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    BW sambiL foLLow..maaf Lambat!

    ReplyDelete
  20. неоднократно поднималась данная тема, не только тут но и в прессе, а ответа, который удовлетворит всех, до сих пор нет, но есть мнение и с ним не поспоришь http://sdelaisait.ru/

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ