Sunday, April 29, 2012

Segmen : Miss Z Cari Blogger

dashyat nih tak henti2 join segmen ... SUKA ! hehehe .. :face17: kali nih join segmen miss Z /
http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html



bersegmen nih memang bagus ,, tanpa segmen2 nih , kita takkan kemana nye pun . yedak? takde segmen kurang jugak para follower. kan? hehehe~~
ok lah,segmen tamat : 06 Mei 2012, jam 11.59 malam

okai done ! selamat bersegmen ..
tag dear cantik ifahshhily
tag awak balik .. hehehe :P :face15:
dan dear comey diaryyeyla

-------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------

12 comments:

  1. Terima kasih sbb sudi join segmen miss z^^

    jom terjah blogger lain ^^ JOM!!

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  2. jemput join segmen..:)

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-bloglist-bulan-mei.html

    ReplyDelete
  3. jalan2 waktu malam tanpa arah tujuan @.@

    hye there ! ;)

    ReplyDelete
  4. ama singgah dari segmen yg sama ..
    http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/05/segmen-miss-z-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  5. mari lah mari kita bersegmen n berblogwalking xD

    ReplyDelete
  6. Salam,,saya sggah bw sini..dri segmen same..,jmput sggah ke blog pink saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html thanx ye(^_^)

    ReplyDelete
  7. salam kenal kalau belum berkenalan lg.. saya datang dari segmen yang sama nak wb. follow kalau belum follow ^_^ coz i done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan....dtg dr segmen yg sama....follow awak jgak, follow sy blik k...huhu=)

    Jom ke blog saya:
    http://piweeteacher.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam :)
    datang dari segmen yang sama
    jemput ke blog saya ye

    latest entry: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/anda-suka-benda-comel-introducing.html

    ReplyDelete
  10. Datang dari segmen miss Z
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/05/kemas-kini-bloglist-dan-segmen.html
    Komen di sini yek..sebab saya akan masukkan anda dalam bloglist saya..
    Thanks and follow!!!

    ReplyDelete
  11. Datang dari segmen miss Z
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/05/kemas-kini-bloglist-dan-segmen.html
    Komen di sini yek..sebab saya akan masukkan anda dalam bloglist saya..
    Thanks and follow!!!

    ReplyDelete
  12. Jemput datang ke Danted clothing shop..

    ada jual pelbagai pakaian termasuk varsity jacket.. =D

    https://www.facebook.com/dantedclothingshop

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ