Tuesday, April 24, 2012

ikut suka hati kau!

terpampang word ni kat shoutbox aku td "aduhh.. lambat sih blog ni..terlalu banyak widget yang berkelip kelip. lambat nak tunggu.. sorry.. :"
:14: yg berkelip2 tu aku saje buat ,dia lambat sebab connection ko tu yg lambat :119:  :119: haaa marah ni,marah ... :13:  biar la lambat asal ko selamat sampai kat belog aku yg buruk ni sudah :119: even lambat sempat jugak ko tinggalkan jejak,dah kira cepat la tu .. yg berkelip2 tu takde kacau hidup ko pun:119: takyah nak cebok ahhh :119:
aku ni masih mentah kat dunia blogging ni ada jugak org nak mengata ye:119: terima kasih la .. biar la blog aku kekal camtu,takde maknenya aku mo kisah dgn ko, nak lambat ke ape:119: eek nah ambik nih :42::41::43::44::37::35::34::24::76::m: segala benda aku dah bg.. free ok..:120:
tengok ko punya connection lambat atau laju,pastu baru bole cakap aku punya :119:
sorry la der
========================================================
==================================================================

8 comments:

  1. org tu x berani nak tonjolkan diri....kalau nak tegur pun guna la ayart berlapik2 skit

    ReplyDelete
  2. laju je loading blog ni. internet die kot macam siput. abaikan die.. -.- hihi

    ReplyDelete
  3. @Tentang Kita
    a'ah betul tu ..
    kalo ye pun tak suke blog saya takyah nak cakap mcm tu ..

    ReplyDelete
  4. Salam kenal, dari Lulu-Pages :)

    ReplyDelete
  5. hahhaa.. dia jeles la tuh... ternet emy yg 1 bar pun oke je...hahaha

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ