Tuesday, April 24, 2012

SEGMENT: SERIOUS FOLLOW BACK

 


thanks dear http://ifahshhily.blogspot.com/ @ ifa sebab tag join segmen ni .. tambahan pula memang suka ni bersegmen .. tinguk tu entri semua segmen2 jak. hihi ..

betul ka si admin penganjur segmen ni serious follow balik? hihi~~ ok bagus lah ! ^^, sebab nak join segmen ni? sebab kwn cumil tag hihihi :) selain tu nak gak tambah follower ni,masih kekurangan follower karang ni haaa... kesian. ishh ish ishhhh :D sebab lain suke berblogwalking,conteng2 shoutbox blogger2 lain yg comel2. suka tengok decoration belog mereka yg cantik. pandai le decorate ye.. hihi. cer decorate utk kite plak? ihihihi ... ada hadiah pulak tu. tp saya tahu saya takkan menang, haahhaa .. suruh penganjur belog tarik balik hadiah, :D

ok lah , nak tahu banyak lg pegi link http://amercorner.blogspot.com/


okai ! selamat bersegmen ~~

----------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

41 comments:

  1. Salam singgah.
    Amer blogwalking disini.
    Amer follow blog ini. (kan serious follow back) :D

    sarawak ke sabah? kedak ada bahasa2 berkait jak . sorry mun silap :D

    Apapun2 thanks sudi join.
    Good Luck dalam mencari follower dan rakan blogger baru.

    ReplyDelete
  2. umi dari sgmen yg sama..visit n follow here ..

    http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  3. Salam , kita dh follow awk . Serius Follow Back
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  4. Dari segmen sama :)
    http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  5. Saya SERIOUS FOLLOW awak.
    Awak? :)

    http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  6. singgah sini dari segmen sama :)
    http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  7. seyra singgah sini:)

    http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg sama
    dini follow cni :)

    ReplyDelete
  9. da lame follow sini..dri segmen yg same..

    ReplyDelete
  10. thanks for the tagged sis! :)

    ReplyDelete
  11. da follow :)
    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  12. Singgah dari segmen sama^^
    Wanieys follow sini =.=
    Awak serious follow back keyh^^

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  13. michelle pun serius follow korang balik ... hehe~

    salam kenal. :)

    ReplyDelete
  14. Salam,
    Singgah dan Follow..
    Dari segmen http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  15. Mimi here, serious dah follow awak :D

    http://preciouselove.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  16. Seriously dah follow awk d sini `
    Salam Perkenalan :)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  17. i followww you....

    heee

    http://cmasayu.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  18. salam ,,saya singgah bw..dri segmen same..serius saya dah follow..hikhik..jom-jom singgah sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html thanx(^_^)

    ReplyDelete
  19. icumm dari segmen yg sama..serius follow sini..serius follow icumm balik ye ^^

    http://icumm-icum.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  20. hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd followw ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
    http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  21. Hye!! Datang dr segmen yg sama~ Done follow u dear:) KeepInTouch always key..

    Jemput singgah,

    http://princhesyfarhana.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  22. jal dtg dari segmen yg sama. done follow u, n follow me back http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  23. Dari segmen yang sama
    done follow awak :)
    jom singgah n follow blog eyda :)
    http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html?zx=e884ccb798a836bf

    ReplyDelete
  24. Syiera serious follow sini :)
    Serious follow Syiera back ya -->
    http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    happy blogging :)

    ReplyDelete
  25. Salam dear singgah dari segmen yg sama..Sudah lama follow cnie..Hehe

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  26. korang follow saya
    saya follow korang
    hehehe ...

    ReplyDelete
  27. dari segmen yang sama , follow blog ini :) jangan lupa follow back . hihi

    http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  28. datang dari segmen yg sama

    dah follow:)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  29. as-salam..
    datang dari segment yang sama. follow sini ye?

    http://lovestory313.blogspot.com

    @

    http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html


    syieda,

    ReplyDelete
  30. Kompom serius!!
    dah follow dah blog ne..
    meh ke blog miss z pula...

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  31. Dari segment yang sama, Follow Blog ini

    http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  32. saya stalk... saya follow...

    http://skatykupown.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  33. singgah dari segment yang sama. serious follow back. done follow here.

    Do follow mine ;)

    http://missp0tpet.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  34. slm perkenalan. jom g blog saya =)

    ReplyDelete
  35. kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

    komen yang dikira adalah
    Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
    (Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
    anda)
    ataupun ada ayat follow blog ini.

    Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
    http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

    last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
    :D saya sedang mencari peserta sporting ni :D

    ReplyDelete
  36. Dari segment yang sama : http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html ..
    Follow Blog ini : http://nuramalinastoryforever.blogspot.com

    ReplyDelete
  37. hai..
    nak join segmen dah lambat tapi since awak bologger sporting saya follow blog awak..!
    :D

    jangan lupa follow balik..

    http://dengarisaya.blogspot.com

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ