Friday, April 13, 2012

SEGMEN:BLOGWALKING & SAYA NAK MASUK BLOGLIST PROMOSI BLOG

mari2 ,,, jom2 bersegmen lagi. segmen kedua aku join ...
haaa .. ini kali join segmen miz comel Pencinta Pink !

sapa2 nak join mai p link ni ,,,


 

comel tak? comel gtu ...
Tarikh tutup akan di umum kan bila tiba masa nye.. 
apa tunggu?? jom ramai2 join ... selamat bersegmen ^^,

8 comments:

  1. daripada segmen yang sama

    http://yqarenaputeh.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  2. hai,,terima kaseh join segmen saya..senarai peserta dah di update .di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmenblogwalking-saya.html

    ReplyDelete
  3. Ziera pon join segmen ni.. Selamat Berkenalan.. =D

    ReplyDelete
  4. singgah follow sini :)
    jom follow cik iena jugak(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete
  5. http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html
    follow sni

    ReplyDelete
  6. Datang BW kat sini. Salam kenal ;)

    --> Blog Rilek-Rilek <--

    ReplyDelete
  7. hai:D blog anda telah pun di senaraikan di bloglist promosi blog..jenguk di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/bloglist-promosi-blog-minggu-ini.html maseh:D

    ReplyDelete
  8. dri segmen yg same......

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html

    ReplyDelete

Copyright© Design by Michelle MarshmallOw 2014 ツ